Το ξεκάθαρο μήνυμα του Μαρτίνς

Σύμφωνοι, η νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στον πρώτο αγώνα του Φαλήρου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη Λουκέρνη για να διεκδικήσει στη ρεβάνς, την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν έχουν πάει οι «Πειραιώτες» για ταξίδι αναψυχής στην πανέμορφη πόλη της Ελβετίας, που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς από τη Ζυρίχη. Έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη το δεύτερο ματς με την Λουκέρνη.

Αρχικώς,
είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να νικήσει για δεύτερη φορά. Ετσι, θα προσθέσει πολύτιμους βαθμούς τόσο στη δική του βαθμολογία, όσο και στη κατάταξη της Ελλάδας στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός «πετάει» φέτος την καλή (από άποψη συγκομιδής βαθμών) σεζόν 2013-14, όταν και είχε προχωρήσει έως τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, είναι αναγκαίο να μαζέψει φέτος όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να κρατηθεί ψηλά στην κατάταξη των συλλόγων που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έπειτα, η ρεβάνς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να βρει ρυθμό και να βελτιωθεί, ενόψει των δύο δύσκολων αγώνων που θα έχει στα πλέι-οφ του Europa League. Εκεί, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος είτε με την τουρκική Μπασακσεχίρ, είτε με την αγγλική Μπέρνλι. Στο πρώτο ματς της Κωνσταντινούπολης, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Απολύτως δικαιολογημένα ο Πορτογάλος τεχνικός των «Πειραιωτών» φωνάζει στους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και απολύτως συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς. Τους ζητάει να παίξουν για τη νίκη, διορθώνοντας τις όποιες αδυναμίες έχει εντοπίσει στο ματς του Φαλήρου. Μάλιστα, φρόντισε με βίντεο να τις αναδείξει, προκειμένου να μην επαναληφθούν. Δίχως άλλο, το μήνυμα του Μαρτίνς προς τους ποδοσφαιριστές του είναι ξεκάθαρο και απολύτως ορθό.
Keywords
Τυχαία Θέματα