Το «τρυφερό» μυστικό του Μιχάλη Μανιά!!

Έχει εξηγήσεις ο μάλλον ασυνήθιστος πανηγυρισμός του Μιχάλη Μανιά κυρίως στο πρώτο γκολ του Κυριακάτικου αγώνα με την Λάρισα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Όσοι το έψαξαν λίγο το συνδέουν και με ένα γούρι για τον 27χρονο επιθετικό ο οποίος σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στην ομάδα της Αρκαδίας πρόλαβε να γίνει 3ος σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα έχοντας φτάσει πλέον τα 17 γκολ
(10 πέρυσι και 7 ήδη στις 17 αγωνιστικές του φετινής σεζόν).

Ο Μιχάλης Μανιάς εμφανίστηκε με νέο λουκ, χωρίς την ατημέλητη χαμηλή του γενειάδα όπως τον είδαμε με την επιστροφή του στα Ελληνικά γήπεδα.
Η ιδέα του ξυρίσματος ανήκει στην κοπέλα του, επ’ ονόματι Γεωργία, η οποία σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη τον πίεζε να αλλάξει την όψη κι αυτός πριν λίγες μέρες αποφάσισε να ενδώσει!
Γι’ αυτό και το γκολ του στο 11ο λεπτό - ένα από τα πιο τα πιο γρήγορα σε ματς στην καριέρα του – έσπευσε να το αφιερώσει στην αγαπημένη του αναγνωρίζοντας εν μέρει την.. συνδρομή της σε αυτό που συνέβη.

Λένε πως «στο τέλος ξυρίζουν τον.. γαμπρό»! Ο Μιχάλης Μανιάς ξυρίστηκε μάλλον νωρίτερα και πιθανόν αυτό το «γούρι» να τον βοηθήσει τόσο στις προσεχείς υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης όσο και στη δικιά του προσπάθεια να ανέβει στις δύο κατηγορίες των σκόρερ που τον αφορούν και προφανώς τον ενδιαφέρουν.
Η μία έχει να κάνει με τον πίνακα των σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκα όπου ο Μανιάς είναι, με επτά τέρματα, στην 4η θέση μαζί με τον Αραούχο της ΑΕΚ έχοντας πιο πάνω – όχι μακριά – τους Γιέντριτσεκ (Ξάνθη), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) που έχουν από 8 ενώ σχετικά κοντά είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού που έχει σημειώσει 9 γκολ.

Ο πρώτος Έλληνας σκόρερ, τη δεδομένη στιγμή, του πρωταθλήματος έχει μπροστά του και αυτούς που προηγούνται στη λίστα των σκόρερ του Αστέρα. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που είχε σημειώσει σε τέσσερις σεζόν 26 γκολ και ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος σε δύο σεζόν είχε πετύχει 25, οκτώ περισσότερα από τον Μιχάλη Μανιά.
Ο ανανεωμένος, τουλάχιστον εμφανισιακά, φορ του Αστέρα έχει μπροστά του αρκετό χρόνο και σίγουρα ελκυστικά κίνητρα για ένα δυνατό 2ο γύρο στην φετινή Σούπερ Λίγκα με την ομάδα της Αρκαδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα