Το... θαύμα της επιστροφής!

Πάτησε Ελλάδα ο ταλαιπωρημένος ο ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στον αγώνα με το Ρέθυμνο – Περιμένει Τζόουνς και Μαργαρίτη ο Παπαθεοδώρου.

Έτσι όπως εξελίχθηκε αυτό το... τρελό ταξίδι του ΠΑΟΚ στη Λιθουανία, για τον αγώνα με τη Νεπτούνας (15/11) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, μοιάζει
με... θαύμα η σημερινή (16/11) επιστροφή της «ασπρόμαυρης» αποστολής στην Ελλάδα!

Η ομάδα είναι από το απόγευμα στο Ρέθυμνο, με τους παίκτες να προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους την υπερένταση και να ξεκουραστούν εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα που έχουν μπροστά τους (18/11) για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για να γίνει αντιληπτό γιατί μιλάμε για... θαύμα, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν τα χαράματα σήμερα (16/11), στις 4 π.μ., από την Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, την έδρα της Νεπτούνας, δηλαδή, κι αφού άλλαξαν τέσσερις πτήσεις και έκαναν δύο οδικές διαδρομές, κατάφεραν να φτάσουν στο Ρέθυμνο γύρω στις 7:30 μ.μ.. Τουτέστιν, το σύνολο του ταξιδιού χρονικά είναι κοντά στις 16 ώρες.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η απίστευτη ταλαιωρία του ταξιδιού προς την Κλαϊπέδα (χρειάστηκε να κάνει η αποστολή μια διαδρομή τεσσάρων ωρών οδικώς από τη Ρίγα στην λιθουανική πόλη, μέσα στη νύχτα, εξαιτίας αναβολής στην τελευταία πτήση από Λετονία προς Λιθουανία), ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Νεπτούνας, δύο σοβαροί τραυματισμοί παικτών (Μαργαρίτης και Τζόουνς), δύο μέρες ουσιαστικά χωρίς προπόνηση και –φυσικά- μια δυσάρεστη ήττα για το BCL.

Όπως και να έχει, πάντως, οι υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται και υπάρχει μπροστά η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο. Στο γήπεδο της κρητικής ομάδας είναι προγραμματισμένο να προπονηθεί ο ΠΑΟΚ αύριο (17/11) το μεσημέρι.

Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες Λάκι Τζόουνς και Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο πρώτος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον ερχόμενο αγώνα, αν κι αυτό θα γίνει γνωστό με βεβαιότητα αύριο (17/11). Ο δεύτερος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αντί να πάει στην Κρήτη, για να κάνει ιατρικές εξετάσεις στον αριστερό του αντίχειρα, όπου υπέστη εξάρθρωση. Και γι’ αυτόν αύριο θα γίνει γνωστό, αν είναι σε θέση να πάει να αγωνιστεί στο Ρέθυμνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα