Το τελευταίο αντίο στον Ρέγες (video)

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία ν` αποχαιρετίσουν το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν», της Σεβίλλης τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Απλοί πολίτες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, φίλοι του, πρώην συμπαίκτες του έδωσαν το παρών στο γήπεδο που γνώρισε μεγάλες στιγμές, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ τρεις φορές με την Σεβίλλη.

Η σορός του μέσα στο φέρετρο τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και για περίπου πέντε ώρες ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αποτίσει
φόρο τιμής στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Το αντίο του είπαν, οι συμπαίκτες του μέχρι πρόσφατα στην Εξτρεμαδούρα, παίκτες της Σεβίλλης, της Μπέτις, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ μαζί με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τον Σέρχιο Ράμος και τον Ραούλ. Ακόμη, ο Ουνάι Έμερι, Χοακίν Καπαρός Ιβάν Ράκιτις και η πρώτη σύζυγός του, Άνα μαζί με τον 11χρονο γιό του, είπαν το τελευταίο αντίο, στον άλλοτε άσο της Σεβίλλης, Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα.

Jose Antonio Reyes’ body was taken to the Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium today

Keywords
Τυχαία Θέματα