Το soundtrack του Red Dead 2 έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Ο Willie Nelson, ο D'Angelo και άλλοι θα έιναι μέρος του πρώτου δίσκου του RDR2.

Η Rockstar ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημοσιεύσει το soundtrack του Red Dead Redemption 2 αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Το στούντιο δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ότι θα κυκλοφορήσουν δύο άλμπουμ. To πρώτο, The Music Of Red Dead Redemption 2: Original

Soundtrack, που η Rockstar περιγράφει ως "συλλογή τραγουδιών", θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου 2019 και θα περιέχει όλα τα πρωτότυπα τραγούδια (όχι τη μουσική υπόκρουση) που γράφτηκαν για το παιχνίδι.

Οι καλλιτέχνες στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνουν τους Willie Nelson, D'Angelo, Rhiannon Giddens, τον συνθέτη Rocco DeLuca και τον καλλιτέχνη country μουσικής David Ferguson.

Το δεύτερο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει αργότερα το καλοκαίρι, θα περιέχει τη μουσική του Red Dead Redemption 2 από τον συνθέτη Woody Jackson.

Το Red Dead Redemption 2 κέρδισε τόσο το Best Score/Music όσο και το Best Audio Design στο The Game Awards 2018 (μαζί με πλήθος άλλων κατηγοριών). Το πρώτο άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes και δύο κομμάτια είναι ήδη διαθέσιμα: Crash of Worlds και Table Top.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece To Red Dead Online αφήνει πίσω του την Beta και επιστρέφει με update Red Dead Online: Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο update Έρχονται αλλαγές στο Red Dead Redemption 2 Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα