Το show του Ουάρντα από το τρίτο ημίχρονο στο Περιστέρι (video)

Αστείρευτος και με μεγάλες δόσεις χιούμορ, ο Αμρ Ουάρντα τα έκανε όλα μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι. Εξήγησε γιατί η Θεσσαλονίκη είναι χαρούμενη απόψε, είπε γιατί σούταρε με το αριστερό στη φάση του γκολ, μέχρι και που... τραγούδησε κιόλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στον κόσμο, προσπαθήσαμε πολύ.
Δεν ξέρω αν το περιστατικό που μου συνέβη είναι σχετικό με το ποδόσφαιρο, η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, δεν το αξίζω, ξέρουν πως είμαι καλό παιδί!

Σκόραρα γιατί η ομάδα με βοήθησε. Πριν το γκολ είχα πρόβλημα με το δεξί πόδι για αυτό σούταρα και το έβαλα με το αριστερό!".

Για τον τρόπο που πανηγύρισε (σαν να τον πυροβόλησαν): "Ήταν μια απάντηση και το εξήγησα στον αντίπαλο προπονητή. ΜΟυ συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου κάτι τέτοιο και μαλιστα μακριά από τη χώρα μου. Όλοι μου φέρθηκαν άψογα, τέλειωσε, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Ήμουν στρεσαρισμένος αλλά δουλεύω σκληρά και δεν ακούω κανέναν".

Για το ότι το γκολ του το χάρηκαν και στον ΠΑΟΚ: "Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαρούμενη σήμερα! Παίζω για τον Ατρόμητο και παλεύω για τον Ατρόμητο, η ομάδα με βοηθά πολύ, προσπαθώ πολύ και βάζω τα δυνατά μου. Ήμουν τυχερός, η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ο πόντος είναι καλός για εμάς".

Για το παιδάκι μετά το τέλος του ματς με τη σημαία της Αιγύπτου, το οποίο χαιρέτησε: Είναι από την Αίγυπτο, ήρθε για μένα και έπρεπε να πάω, δεν είμαι ψώνιο, μην ανησυχείτε!".

Για το φιλικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο στις 27/3: "Θα είμαι εκεί όπως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δουλεύω σκληρά, ο Κούπερ με αγαπά γιατί κάνω ότι μου λέει".

Το σχόλιο του για το ματς: "Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα, νικήσαμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας, ήταν ευχαριστημένοι γιατί πήραν έναν πόντο από εμάς και οι δύο στο Περιστέρι".
Keywords
Τυχαία Θέματα