Το ''Ρενάτο Νταλάρα'' δίνει παραμονή (video)

Η Μπολόνια νίκησε 3-1 και την Έμπολι με ανατροπή στο ντέρμπι σωτηρίας, έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στην έδρα της και αγκάλιασε την παραμονή της στη Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Μπολόνια με τον Πάϊατς να πιάνει μία σέντρα-σουτ στο 17ο λεπτό και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σκορούπσκι. Μέχρι το 17' η Μπολόνια είχε τις στιγμές της με καλύτερη το σουτ του Ορσολίνι στο 3ο λεπτό.Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 27ολεπτό με τον Ντραγκόφσκι να βγάζει σε κόρνερ το σουτ
του Σανσόνε.

Ανέλαβαν δράση οι Ιταλοί

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο...έγειρε! Η Μπολόνια ισοφάρισε νωρίς με τον Ρομπέρτο Σοριάνο να σκοράρει στο 51ο λεπτό κόντρα στην ομάδα που πρωτοέπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Ρικάρντο Ορσολίνι στο 82ο λεπτό με μία ζωγραφιά γύρισε το ματς και στις καθυστερήσεις ένας ακόμα Ιταλός, ο Νίκολα Σανσόνε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

-Η Μπολόνια έχει πετύχει 7 νίκες στο σπίτι της από τις 9 που έχει συνολικα στην σεζόν.

-Η Έμπολι παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία: Μπολόνια και Έμπολι έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μπολόνια 37β.
Πάρμα 36β.
Τζένοα 34β.
Ουντινέζε 33β.
Έμπολι 29β.
Φροζινόνε 23β.
Κιέβο 14β.

Μπολόνια (Μιχαίλοβιτς):Σκορούπσκι, Ντανίλο, Εβανγκελίστα, Μ'Μπαγέ, Ντάικς, Πούλγκαρ (79' Πόλι), Τζεμάιλι, Σοριάνο(90' Κρέϊτσι), Σανσόνε, Ορσολίνι, Παλάσιο (73' Σανταντέρ)

Έμπολι (Αντρεατσόλι): Ντραγκόφσκι, Νικολάου, Βεσέλι, Ράσμουσεν(86' Μεκεντλίτζε), Ντι Λορέντσο, Πάϊατς (82' Πακουάλ), Μπενασέρ, Κρούνιτς, Τραορέ, Καπούτο, Φαρίας (67' Άκουα)
Keywords
Τυχαία Θέματα