Το πρώτο... μήνυμα του Ενινγκ

Οι μέτριες εμφανίσεις του Ρόουζ στα τελευταία παιχνίδια του Άρη και κυρίως εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό, υποχρεώνουν τον νέο τεχνικό των «κίτρινων» Μίκαελ Ενινγκ, να εξετάσει τις εναλλακτικές λύσεις που διαθέτει.

Ο Γιώργος Δεληζήσης, όσες φορές χρειάστηκε (φέτος) να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας τα πήγε περίφημα και δεδομένης της κακής εικόνας του Ρόουζ, είναι ο παίκτης που αυτή την στιγμή θεωρείται ο πρώτος υποψήφιος για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο αγώνας στην Ξάνθη
την προσεχή Κυριακή είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που παίζει με την… πλάτη στον τοίχο.

Οι δυνατότητες αλλαγών για τον Γερμανό ωστόσο είναι ελάχιστες.

Πέρα του Δεληζήση και ίσως του Σόουζα που επίσης έχει την ικανότητα να καλύψει κάποιες θέσεις στα μετόπισθεν, υπάρχουν πολλά δυσαναπλήρωτα κενά.

Ο νεαρός Έμαν δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Ο Αυστριακός είναι ασταθής και μετά τον τραυματισμό του Κουέστα, παίζει... μόνος του στην θέση του τερματοφύλακα και θα παίζει αναγκαστικά μέχρι να επιστρέψει ο Ισπανός.

Εξίσου σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στα δύο άκρα της άμυνας.

Πίσω από τους Κόρχουτ και Σούντγκρεντ βρίσκονται οι Μενέντεθ και Κωνσταντινίδης αντίστοιχα, όπου ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν ανταποκριθεί.

Εναλλακτική δεν υπάρχει και στην επίθεση καθώς πίσω από τον Ιντέγε υπάρχει μόνο ο Διαμαντόπουλος που προέρχεται από εγχείριση στην μέση και βρίσκεται στην φάση επανένταξης σε αγωνιστικούς ρυθμούς κάτι που ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί στον απόλυτο βαθμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα