Ο Αζάρ στην Τούμπα

Η Τσέλσι θέλει έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή στο Champions League, αλλά φέτος είναι αναγκασμένη να περιοριστεί στο Europa League και θα κληθεί να περάσει και μια βόλτα από την Τούμπα

Τί έκανε πέρσι

Δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα με αποτέλεσμα φέτος να θέλει διακαώς να ξαναβρεθεί στην κορυφή της
Premier League.
Αυτό δε σημαίνει πως το Europa League θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Μαουρίτσιο Σάρι που αντικατέστησε τον Αντόνιο Κόντε είναι ο "Ιταλός" που εμπιστεύτηκε ο Αμπράμοβιτς και τον οποίο εμπιστεύεται και ο Αζάρ.

Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με το τρία στα τρία και ήδη τα σχόλια για τους "μπλε" είναι διθυραμβικά. Χωρίς μεγάλες μεταγραφές φέτος, αλλά με μεγάλο μέρος του κορμού της ομάδας να παραμένει στο Λονδίνο, η χημεία θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Ιταλού.

Το αστέρι

Δεν είναι άλλο από τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος, με εκπληκτικό Μουντιάλ στις πλάτες του είναι ο ηγέτης της ομάδας και σε αυτόν θα στηριχθεί το μπλε οικοδόμημα. Φυσικά ο Σάρι περιμένει πολλά και από Καντέ, Γουίλιαν κλπ.

Μετά το Μουντιθάλ μπήκε σταδιακά στην ομάδα. Ως αλλαγή την πρώτη αγωνιστική είχε ασίστ, ενώ την τρίτη αγωνιστική πέτυχε και το πρώτο του γκολ απέναντι στην Νιούκαστλ.

Ο προπονητής

Μετά από τρία εκπληκτικά χρόνια στην Νάπολι, πήρε το χρίσμα από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο 59χρονος τεχνικός στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα προσπαθεί να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία και να μην αλλάξει "βίαια" τα όσα έμαθαν οι παίκτες του από τον προκάτοχό του Αντόνιο Κόντε.

Και να φανταστείτε ότι μέχρι το 1999, δηλαδή μέχρι τα 40 του χρόνια, εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος. Τότε αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και ήδη έχει ανέβει ραγδαία στα κορυφαία σκαλοπάτια του ευρωπαϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Το γήπεδο

Το ιστορικό Στάμφορντ Μπριτζ είναι η έδρα της Τσέλσι. Μπορεί να φιλοξενήσει 41631 θεατές και σίγουρα είναι από τα γήπεδα που κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί μια φορά στην καριέρα του. Ειδικά τώρα που η Τσέλσι είναι σε διαδικασία ανέγερσης καινούριου γηπέδου.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες
Κεπά Αριθαμπαλάγα
Γουίλι Καμπαγέρο
Ρόμπερτ Γκριν
Μαρτσίν Μπούλκα

Αμυντικοί
Αντόνιο Ρούντιγκερ
Μάρκος Αλόνσο
Νταβίντε Τσαπακόστα
Γκάρι Κέιχιλ
Αντρέας Κρίστενσεν
Σέζαρ Αθπιλικουέτα
Νταβίντ Λουίζ
Έμερσον
Ήθαν Αμπαντού

Μέσοι
Σεσκ Φάμπρεγκας
Ζορζίνιο
Ντάνι Ντρινκγουότερ
Ενγκολό Καντέ
Ρος Μπάρκλεϊ
Εντέν Αζάρ
Πέντρο
Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ
Βίκτορ Μόουζες
Ματέο Κόβατσιτς
Κάλουμ Χάντσον Οντόι
Γουίλιαν

Επιθετικοί
Ολιβιέ Ζιρού
Τάμι Άμπραχαμ
Αλβάρο Μοράτα
Keywords
Τυχαία Θέματα