Το πλατό παρουσιάζουν οι πρωταγωνιστές του "James Bond: No Time to Die"

Ένα από τα πλατό.

Με φόντο ένα από τα πλατό όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της ταινίας "James Bond: No Time to Die" φωτογραφήθηκαν οι πρωταγωνιστές Daniel Craig και Lea Seydoux και ο σκηνοθέτης Cary Fukunaga.

Οι φωτογραφίες (μέσω Collider) έλαβαν χώρα στην πόλη Matera της Ιταλίας και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

H 25η ταινία του μυστικού πράκτορα James Bond 007 θα λέγεται "No Time

to Die" και θα παρουσιάζει τον Bond να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η απλότητα όμως θα λήξει όταν ο Felix Leiter της CIA κάνει την εμφάνισή του και ζητάει τη βοήθειά του. Σύντομα ξετυλίγεται μια αποστολή σχετικά με τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, που θα οδηγήσει τον Bond στον δρόμο ενός μυστηριώδους κακοποιού, επανδρωμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Σεναριογράφοι είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre". Το 'γυάλισμα' του σεναρίου έκανε η Phoebe Waller-Bridge, η δημιουργός του "Killing Eve". Σκηνοθέτης είναι ο Cary Joji Fukunaga.

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle και η εύρεση του νέου σκηνοθέτη ήταν δύσκολη.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Léa Seydoux στον ρόλο της Dr. Madeleine Swann, Ralph Fiennes ως M, Ben Whishaw ως Q, Naomie Harris ως Moneypenny, Jeffrey Wright στον ρόλο του Felix Leiter, Rory Kinnear ως Tanner και, φυσικά, ο Daniel Craig ως James Bond για πέμπτη φορά. Ο Rami Malek θα κατέχει τον ρόλο του κακού και ο Billy Magnussen θα γίνει ένας πράκτορας της CIA. Νέες εισαγωγές θα είναι οι Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik και Dali Benssalah.

Η παραγωγή έκανε ένα διάλειμμα καθώς ο Craig τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Εκτός από την Ιταλία, γυρίσματα έχουν γίνει σε Νορβηγία και Τζαμάικα. Το "No Time to Die" θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2020 (ΗΠΑ).

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΕπίσημο τίτλο αποκτά η 25η ταινία του James BondΓυναίκα θα κατέχει τον τίτλο του 007 στο "Bond 25"Περιορισμούς έβαλε ο Rami Malek για τον ρόλο του στο "Bond 25"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα