Το πιο "βρώμικο" χτύπημα (video)

Ο Κίγουαν Πλατ παίκτης της τρίτης κατηγορίας του Κολεγιακού πρωταθλήματος χτύπησε εν ψυχρώ τον αντίπαλό του Νέιτ Τενάγκλια! Αποβλήθηκε φυσικά από το παιχνίδι ενώ και το σχολείο του το Φίτσμπεργκ Στέιτ τον απέβαλλε!

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης του Φίτσμπεργκ Στέιτ απέναντι στο Νίκολς, σχολείων της Μασαχουσέτης, ο Κίγουαν Πλατ του Φίτσμπεργκ πλησίασε τον αντίπαλό του Νέιτ Τενάγκλια του Νίκολς και αφού αυτός είχε ευστοχήσει σε τρίποντο, τον χτύπησε βίαια με τον αγκώνα του.

Ο παίκτης αποβλήθηκε από
το παιχνίδι, διεγράφη άμεσα από την ομάδα μπάσκετ του Φίτσμπεργκ Στέιτ ενώ ακολούθησε και η αποβολή του από το σχολείο! Ο Τενάγκλια μάρκαρε σε όλο το παιχνίδι τον Πλατ εκνευρίζοντας τον με πιεστική άμυνα! Στην προηγούμενη φάση, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ο Πλατ ακόμη πιο εκνευρισμένος γιατί δεν πήρε σφύριγμα για φάουλ από τον διαιτητή σε μαρκάρισμα του Τενάγκλια!

Ακολούθησε το τρίποντο του Τενάγκλια και το βίαιο χτύπημα του Πλατ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τενάγκλια σηκώθηκε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι κανονικά αφού πρώτα τον έλεγξαν οι άνθρωποι του Νίκολς για διάσειση! Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πλατ είχε πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην κατηγορία, βραβείο που δεν θα πάρει ποτέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα