Το περιοδικό Super Euroleague

Διαβάστε το 5ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Super Euroleague by Νοvasports, αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στο ντέρμπι «αιωνίων».

Διαβάστε αναλυτικά στο 5ο τεύχος:

- Ο Δημήτρης καρύδας θυμάται τα 11 προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και τους παίκτες κλειδιά που έγραψαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους σε ντέρμπι “αιωνίων”.

- Ο Γιώργος Συρίγος γράφει για τους διπλούς... πράκτορες, τους παίκτες που άλλαξαν φανέλα και
μεταπήδησαν στον “αιώνιο” αντίπαλο.

- Η νέα στήλη μας βγαλμένη από το μαγικό κόσμο των στατιστικών, τα οποία μας παρουσιάζει το eurohoops.

- Ο Μιχάλης Κακιούζης γράφει που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι της Παρασκευής, ενώ η Δώρα Παντέλη μας ταξιδεύει στη... χώρα της ψυχολογίας του αθλητή πριν από τέτοια μεγάλα ματς.

- Ο Μάνος Μανουσέλης με το βλέμμα του προπονητή αναλύει τους δύο... μονομάχους, ενώ ο Αργύρης Στεφανόπουλος παίζει... πινγκ πονγκ ερωτήσεων με τους Γιάννη Γκαγκαλούδη και Νίκο Μίχαλο.

- Ο Νικήτας Αυγουλής “ανέκρινε” 4 παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής μας Γιάννη Μπορούση, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νίκο Μπάρλο και Βαγγέλη Σκλάβο.

- Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου μας διηγείται το ταξίδι του σε Καταλονία και Μπασκονία, έχοντας ετοιμάζει ένα video οδηγό.

- Ο Γιαννίκος Δούσκας γράφει για την επιστροφή του Μαρτίνεθ στην Μπασκόνια, την οποία οδήγησε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Χρήστος Καούρης εκτός από την ανασκόπηση της αγωνιστικής που ετοίμασε, μας παρουσιάζει ακόμα ένα... αστέρι της διοργάνωσης και ο Τάσος Μπαϊρακτάρης μας μιλάει με τη γλώσσα των αριθμών.

- Τέλος, ο Πάσπαλιε του Ολυμπιακού βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Πάσπαλιε του Παναθηναϊκού στο battle της εβδομάδας, ενώ θυμόμαστε και τον Ράντζα των... “αιωνίων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα