Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο κοστίζει όσο ένα... νησί!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και έχει στη συλλογή του πολλά και σπάνια μοντέλα από τις καλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη.

Το τελευταίο του απόκτημα ανήκει στον στόλο της Bugatti και συγκεκριμένα μετά τη Veyron θα βάλει στο γκαράζ του το τελευταίο μοντέλο, το οποίο κάτω από το καπό του έχει 1500 άλογα και είναι ικανό να φτάσει μέχρι και τα 420 χλμ/ω.

Ωστόσο, θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα καθώς το
μοντέλο θα βγει στην αγορά κατόπιν φυσικά παραγγελίας το 2021 και θα πρέπει να βγάλει ο Πορτογάλος ένα ποσό κοντά στα 11 εκατομμύρια ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό για να το κάνει δικό του. Όχι ότι θα του λείψουν, εξάλλου ένα καλό αυτοκίνητο είναι πάντα μία εξαιρετική επένδυση.

View this post on Instagram

At Geneva Motor Show Bugatti features a totally new stand concept with 3 unique hyper sports cars, its unrivaled 16 cylinder engine, highlights from its past and presence and an accessories collection honouring its 110th anniversary. #Bugatti #gimsswiss #BugattiLifestyle #LaVoitureNoire #Divo #Bugatti110Ans #Bugatti110Years

A post shared by BUGATTI (@bugatti) on Mar 10, 2019 at 8:00am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα