Το μυαλό πίσω από το @KazHiraiCEO

Πιο αινιγματικός και από τον Zodiac Killer...

Δυστυχώς, ήρθε το τέλος του δημοφιλούς χιουμοριστικού account @KazHiraiCEO, καθώς έγινε επιτέλους γνωστό, ποιος κρυβόταν πίσω από την καυστική κριτική της gaming βιομηχανίας.

Ο λογαριασμός χρησιμοποιούσε το όνομα του CEO της Sony και πρώην προέδρου της PlayStation,

Kaz Hirai, σχολιάζοντας πάνω σε γεγονότα (κυρίως Ε3 παρουσιάσεις), εδώ και μερικά χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού, Mark Doherty, αποκάλυψε τον εαυτό του στο Twitter και έφερε επίσημα "το τέλος εποχής" του λογαριασμού.

Οι "τίτλοι τέλους" του @KazHiraiCEO ανακοινώθηκαν αρχικά, μετά την ανακοίνωση του ίδιου του CEO της Sony, πως θα αφήσει τη θέση του. Μετά από λαϊκή απαίτηση, ο δημοφιλής λογαριασμός παρέμεινε ενεργός και για την Ε3 2018.

Hello, I’m Mark. I’m also @KazHiraiCEO. pic.twitter.com/26AxBPZES8

— Mark Doherty (@dohertymark) June 15, 2018

Ο Doherty ευχαρίστησε τον πραγματικό Kaz Hirai, ο οποίος "μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να κλείσει τον λογαριασμό" και τους followers, που τον ακολούθησαν για τόσα χρόνια.

I am stepping down as CEO of Sony so I can spend more time with my family: pic.twitter.com/tfVOOGAdTu

— Ex-CEO Kaz Hirai (@KazHiraiCEO) February 2, 2018 Γιορτάζοντας το τέλος του KazHiraiCEO, ο Doherty "διοργάνωσε" μια σελίδα στο JustGiving, όπου οι fans μπορούν να στηρίξουν τη gaming φιλανρθωπική οργάνωση SpecialEffect.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα