Το μυαλό είναι ...αλλού

Σε μια ομάδα που δίνει καθημερινά μάχη ...επιβίωσης και παλεύει με ...σφεντόνες για να παραμείνει ζωντανή, το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως η απόλυτη προτεραιότητα των Πράσινων είναι να μην πέσει το ...καράβι στα βράχια και γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους όσοι έχουν ...απομείνει στο κλαμπ (δεν είναι και πολλοί πλέον) για να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός από το εφιαλτικό σενάριο της διάλυσης.

Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αποτελέσει
τη μόνιμη δικαιολογία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν γίνεται μετά από μια μέτρια εμφάνιση ή ένα κακό αποτέλεσμα να ...κρύβονται πίσω από τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα και με αυτά τα δεδομένα θα αναγκαστεί να πορευτεί το κλαμπ το επόμενο διάστημα. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί - αν βρεθεί - μια λύση. Προσωρινή ή οριστική.

Ο Ουζουνίδης τα ...έψαλλε στους παίκτες του για την απογοητευτική εμφάνιση στην Τρίπολη, άκουσε και την άποψη τους για τις "χαμηλές πτήσεις" της ομάδας του μακριά από τη Λεωφόρο και ετοιμάζεται να πάρει ...μέτρα για να "γιατρέψει" το σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων.

Όμως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αποφασίσουν οι παίκτες του Τριφυλλιού να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ασφαλώς και είναι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τη δική τους αγωνία για το επαγγελματικό τους μέλλον και όλα όσα ακούν για το σύλλογο είναι απόλυτα λογικό να τους επηρεάζουν. Ωστόσο οφείλουν να ξεχνούν τα πάντα τη στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο. Τα ΠΑΝΤΑ.

ΥΓ. Καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι όταν ακούτε για ...πολλά κεράσια. Γίνονται θα γίνονται προσπάθειες από αρκετά επιφανή μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας για να βρεθεί μια λύση για το κλαμπ, ωστόσο τούτη τη στιγμή δεν φαίνεται ...φως στην άκρη του τούνελ, τα ταμεία παραμένουν άδεια και ο κίνδυνος δεν έχει απομακρυνθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα