Το μοναδικό δίλημμα του κ. Λουτσέσκου


Με οριστικά απόντα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναγκαστικά διαφοροποιούνται. Αναμφίβολα η απουσία του τραυματία Ολλανδού αναγκάζει τον Ρουμάνο τεχνικό σε διαφοροποίηση των αρχικών του πλάνων. Είναι γεγονός πως δούλεψε πάρα πολύ με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συγκεκριμένη θέση, αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού, τις συνεργασίες με τον Βιεϊρίνια, την κάλυψη που οφείλει να προσφέρει στον Πορτογάλο και γενικότερα
πάνω σε θέματα τακτικής.

Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να αλλάξει τις αρχικές του σκέψεις κι αυτό μοιάζει να είναι το μοναδικό του ερωτηματικό ή πιο σωστά το δίλημμά του, αφού οι κύριες εναλλακτικές επιλογές που έχει κατά νου αφορούν τον Αμρ Ουάρντα και τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Αν ο πολιτογραφημένος Βέλγος, ήταν 100% έτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, δε θα υπήρχε δίλημμα, όμως έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή «βάζει» στο ... παιχνίδι και τον Αιγύπτιο. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν εκπλήξεις στις επιλογές του.

Ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά κατά σειρά τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. Τις θέσεις των δυο αμυντικών χαφ αναμένεται να καλύψουν ο Κάνιας για το ανασταλτικό κομμάτι κι ο Μαουρίσιο για το δημιουργικό. Μπροστά τους αναμένεται να πάρει θέση ο Πέλκας, έχοντας δεξιά του τον Λημνιό κι αριστερά του έναν εκ των Ουάρντα – Ελ Καντουρί, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα