Το αβέβαιο μέλλον του Μελιόπουλου


Δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή που αλλιώς περιμένει κάποιος τα πράγματα κι αλλιώς αυτά εξελίσσονται. Ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που αγωνίστηκε στην Superleague είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα τον περασμένο Ιούνιο όταν κι αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Μια μεγάλη ομάδα τον ενέταξε στο δυναμικό της δίνοντάς του το έναυσμα για μια μεγάλη καριέρα μεν όχι όμως με τον τρόπο που πιθανόν φανταζόταν ο ίδιος.

Ο 19χρονος
διεθνής μέσος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα με συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο πλαισιώνοντας τη λίστα υπό δανεισμού ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Μια εξέλιξη που αποτέλεσε καίριο πλήγμα στην ψυχολογία του και σε συνάρτηση με ορισμένες άλλες προσωπικές καταστάσεις τον οδήγησε στην απογοήτευση.Το μέγεθος αυτής είναι τόσο μεγάλο που τον έχει φέρει στο ακραίο σημείο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας στροφή προς τις σπουδές.

Αναμφίβολα δεν είναι ένα εύκολο διαχειρίσιμο θέμα από κάθε πλευρά κι είναι γεγονός πως οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να το διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πρωτίστως για το νεαρό μέσο και δευτερευόντως για την ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα