Το Μάντσεστερ είναι γαλάζιο... ξανά (vid)

Το Μάντσεστερ είναι γαλάζιο... ξανά (vid)evlachosΤετ, 01/06/2021 - 23:41

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε σπουδαίο θέαμα. 

Μπήκαν τρία γκολ τα οποία σωστά δεν μέτρησαν (...ένα για την Γιουνάιτεντ και δύο για την Σίτι και κάθε ομάδα είχε από μια μεγάλη ευκαιρία.

Το σουτ του Μπρούνο Φερνάντες έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Στέφεν (9') και το σουτ του Ντε Μπρόινε κατέληξε στο δοκάρι του Χέντερσον (13').

Οι δύό ομάδες στην συνέχεια αρκετά προσεκτικές αμυντικά πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι στην πρώτη ευκαιρία με στημένη μπάλα προηγήθηκε με σκόρερ τον Στόουνς (50'). Είχε κι άλλες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς αλλά ήταν άστοχη. Μόλις ρίσκαρε η Γιουνάιτεντ βρήκε τρόπο να κλειδώσει το ματς.

Άλλη μια στημένη μπάλα με τον Φερναντίνιο να εκτελεί με σουτ από μακριά τον Χέντερσον και να σημειώνει το τελικό 0-2 (83').

Η Σίτι πήρε δίκαια την πρόκριση και θα διεκδικήσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο ελπίζοντας να ισοφαρίσει με τέταρτη σερί κατάκτηση το ρεκόρ της Λίβερπουλ από το 1984.

ΑΓΓΛΙΑ - EFL Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Μ. Γιουνάιτεντ-Μ. Σίτι: 0-2 (hls) Submitted by osinteli on Τετ, 01/06/2021 - 23:58 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_MANUTD_MANCITY_060121.mp4 ΑΓΓΛΙΑ - EFL Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΑΓΓΛΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Μ. Γιουνάιτεντ-Μ. Σίτι για το Carabao Cup ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United Manchester United - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε 2-0 στο Ολντ Τράφορντ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στον τελικό του Carabao Cup το οποίο θα διεκδικήσει για έκτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 23:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα