Το «Φρίουλι» χαρίζει την σωτηρία στην Ουντινέζε (video)

Πολύτιμη ισοπαλία χωρίς σκορ, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε η Ουντινέζε στο 2ο κατά σειρά παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής. Απέναντι στην Ίντερ που ήθελε πολύ το τρίποντο για να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στην «μάχη» της τετράδας, έμεινε όρθια στο «Φρίουλι» και έφυγε τελικά με έναν πολύτιμο βαθμό. Μάλιστα παρέμεινε αήττητη για 7ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση, από τον Οκτώβριο του 2014.

Η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι γηπεδούχοι με καλή αμυντική λειτουργία,
δεν επέτρεψαν στους «νερατζούρι» να απειλήσουν, τουλάχιστον μέσα από την περιοχή τους. Οι περισσότερες φάσεις για την ομάδα του Σπαλέτι, ήρθαν με σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μούσο ήταν σε πολύ καλή βραδιά και έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις, με κορυφαία, αυτή του 87ου λεπτού, όταν στην προβολή μέσα από την μικρή περιοχή του Μπαλντέ, αντέδρασε ενστικτωδώς και έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Έτσι η Ίντερ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Φρίουλι, για πρώτη φορά μετά από 5 συνεχόμενες νίκες στην έδρα των «ζεβρών» και συνεχίζει να αγωνιά για την παρουσία της στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα