Το "διπλό" ταμπλό του Μπράνκο και ο Μπονατίνι

Σε συμφωνία με τον Λέο Μπονατίνι φαίνεται πως καταλήγει ο Μάριο Μπράνκο. Αν θα είναι όμως αυτός ο επιθετικός που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μένει να φανεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που θέλει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι να πάει στη διοίκηση τις εξελίξεις και να παρθεί πλέον η οριστική απόφαση.

Σε διπλό ταμπλό

Ο Μπράνκο βρίσκεται στο εξωτερικό. Βρέθηκε στο Γούλβερχαμπτον όπου
είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γουλβς για την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, του Μπονατίνι.
Οι πληροφορίες θέλουν μεταξύ του Μπράνκο και του παίκτη να έχει επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό πάντως ήταν το εύκολο μέρος της υπόθεσης υπό την έννοια ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε αντίρρηση στο να καλύψει το ποσό που -ετησίως- ζητάει ο παίκτης. Από την άλλη και ο Μπονατίνι επιθυμεί να αλλάξει ομάδα από τη στιγμή που δεν παίρνει, αυτή τη σεζόν, τις συμμετοχές που θέλει ενώ βεβαίως υπάρχει και η γνωριμία του παίκτη με τον Μπράνκο από παλιά. Τότε, στην πορτογαλική, Εστορίλ που ο Μπονατίνι ήταν παίκτης και ο Μπράνκο τεχνικός διευθυντής.
Μένει να φανεί τι θα γίνει με τη Γουλβς. Σε τι συμφωνία θα έρθει ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε περίπτωση να αποκτηθεί δανεικός ο παίκτης με όψιον αγοράς το καλοκαίρι.

Και Μπεργκ

Η αποστολή του Μπράνκο πάντως έχει να κάνει και με την περίπτωση του Μπεργκ. Να συζητήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη και να οριστούν και εκεί οι εξελίξεις. Ηδη, μεταξύ ΠΑΟΚ και παίκτη έχουνε γίνει επαφές εδώ και καιρό. Με τον Μπονατίνι, το θέμα μπήκε τώρα στην τελική ευθεία.
Απώτερος σκοπός την επόμενη εβδομάδα, με τις εξελίξεις πια να είναι συγκεκριμένες, να παρθεί η οριστική απόφαση για το ποιον παίκτη θα πάρει ο ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα