Το "δεκάρι" και ο Βέλεθ

Ένας από τους τρεις βασικούς στόχους του Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου, ο οποίος θα έχει οργανωτικές ικανότητες και ταυτόχρονα θα μπορεί να στηρίζει την επιθετική γραμμή της ομάδας, αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ. Ακριβώς στην απόκτηση παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν επικεντρώσει οι διοικούντες το σύλλογο, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.
Ο τελευταίος θεωρεί προτεραιότητα την προσθήκη στο ρόστερ ενός περιφερειακού επιθετικού με έφεση στην οργάνωση, ενός καλού
"δεκαριού", δηλαδή, ώστε να γίνει ακόμη πιο ποιοτική η ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη. Ασφαλώς οι "κίτρινοι" αναζητούν και οπισθοφύλακα, που να μπορεί να βοηθήσει και στις δύο πλευρές, αλλά και αμυντικού μέσου με έφεση στην προώθηση του παιχνιδιού, όμως, ο επιτελικός μέσος φαίνεται αυτή τη στιγμή να "καίει" περισσότερο.

Στο μεταξύ, ενώ η φημολογία φουντώνει για πιθανή μετακίνηση του Φραν Βέλεθ στην Ταραγόνα, από την οποία φέρεται να έχει πρόταση συνεργασίας, και μάλιστα εμφανίστηκε σενάριο που τον ήθελε να βρίσκεται ήδη εκεί, οι "κίτρινοι" ενημέρωσαν επισήμως ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προπονείται κανονικά με την ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αργότερα να τοποθετηθεί δημοσίως κι ο ίδιος ο παίκτης για το θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα