Το «μπαμ» που ψάχνει ο Ολυμπιακός!

Tο «μπαμ» με την απόκτηση του Αλάν Σεν-Μαξιμέν φέρεται να ψάχνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον Γάλλο εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Αλ Αχλί, αλλά έπαιξε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν πήγε όπως θα ήθελε ο ίδιος κι έτσι αποχώρησε από την τουρκική ομάδα.

«Κοντά στον Ολυμπιακό

ο Τάντιτς!»

Πλέον θα επιστρέψει στην Αλ Αχλί, που όμως δεν σκοπεύει να τον κρατήσει, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο μαζί της.

Εφόσον αποφασιστεί ο τρόπος που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, τότε ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει την κίνησή του, έχοντσς και το δέλεαρ της συμμετοχής στη League Phase του Champions League.

Φυσικά το να τον αγοράσει είναι κάτι το… σχεδόν ακατόρθωτο, μιας και για την απόκτησή του από τη Νιούκαστλ η Αλ Αχλί έβγαλε 27 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της το καλοκαίρι του 2023!

Keywords
Τυχαία Θέματα