Το απίσευτο ποσό που αξίζει ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μεγάλος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι και για την ώρα «γεμίζει τις μπαταρίες του», λίγο πριν την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μάλιστα όσο ο ίδιος ξεκουράζεται, η μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, προσδιόρισε την αξία του Νορβηγού άσου στο ένα δισεκατομμύριο (!) ευρώ, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο «Flashscore».

«Οταν είπα ότι αυτό το ποσό αντιστοιχεί στην «αξία του», δεν μιλούσα για την «μεταγραφική του αξία», τόνισε η Πιμέντα και εξήγησε: «Μιλούσα για την αξία

ενός κορυφαίου παίκτη σε αυτήν την ηλικία, με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Και όταν το είπα, δεν είχε καν χατ-τρικ. Είναι ένας παίκτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Premier League, παρά το γεγονός ότι έχασε δύο μήνες, λόγω τραυματισμού. Είναι παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Το προφίλ του αντιπροσωπεύει τεράστια αξία στα μάτια των χορηγών και των συλλόγων, καθώς και όσον αφορά στις πωλήσεις φανελών και στην προβολή των μέσων ενημέρωσης. Και όλα αυτά μαζί, όπως πωλήσεις εισιτηρίων, τηλεοπτικά δικαιώματα, όλα όσα θα κερδίσει ο Ερλινγκ κατά την διάρκεια της καριέρας του, είμαι πεπεισμένη ότι θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα