Το αήττητο της Λίβερπουλ απειλεί η Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στις 22:00, στο Etihad Stadium, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2019./pp Times New Roman', serif; font-style: normal; font-weight: normal; background-color: rgb(253, 253, 253);"Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ προέρχεται από τη νίκη με 5-1 κόντρα στην Άρσεναλ και παραμένει αήττητη με 17 νίκες και 3 ισοπαλίες./pp Times New Roman', serif; font-style: normal; font-weight: normal; background-color:

rgb(253, 253, 253);">Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από 2 σερί ήττες. Επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

γκολ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ο Αγκουέρο ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Σαουθάμπτον./pp Times New Roman', serif; font-style: normal; font-weight: normal; background-color: rgb(253, 253, 253);">

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για τον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00. Στο ειδικό στοίχημα, για να σκοράρει πρώτος ο Λουκάκου, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Ο Λουκάκου πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 4-1 επί της Μπόρνμουθ.

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στις 22:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής της Ρεάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Με νίκη θα πιάσει στην τρίτη θέση τη Σεβίλλη. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα