Το αφεντικό στην Ολλανδία είναι η PSV (video)

Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της Eredivisie. Μέχρι το 20ό λεπτό δεν είχε γίνει ούτε φάση στο ματς. Στο επόμενο λεπτό μία ωραία ενέρεγεια του Ντε Γιονγκ στο κέντρο και άνοιγμα της μπάλας στον Μπέργκβιν διελυσαν την άμυηνα του Αίαντα. Ο αριστερός εξτρέμ της Αϊνχόφεν σούτερε από πλάγια, ο Ονανά απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Περέιρο στο ύψος της περιοχής που έκανε το σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Καμερουνέζουν γκολκίπερ.

Ο Άγιαξ σάστισε
για μερικά λεπτά και στο 24' έκανε δώρο το 2-0 στον Ντε Γιονγκ ο οποίος ανέλπιστα είδε τη μπάλα μπροστά του και πλάσαρε ψύχραιμα τον Ονανά για το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 35΄ από τον Λοσάνο ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Μπέργκβιν και σε κενή εστία διμαόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός καθορίστηκε πλήρως από την Αϊντχόφεν που κράτησε εύκολα τη νίκη.

Έμεινε για 34ο σερί ματς αήττητη εντός έδρας με 31 νίκες και 22 ματς στα οποία δεν έχει δεχθεί γκολ. ΄'Εκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Άγιαξ, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ στο Philips Stadion. Η Αϊντχόφεν δείχνει έτοιμη να υπερασπιστεί και φέτος τον τίτλο της.
Keywords
Τυχαία Θέματα