Το YouTube ίσως έρθει στο Nintendo Switch

Θα ξέρουμε με σιγουριά μέσα στην εβδομάδα.

Η στρατηγική τής Nintendo για το Switch είχε ως στόχο να καταστήσει γνωστό ότι η συσκευή είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κονσόλα για gaming. Σύμφωνα λοιπόν με μια διαρροή, το Switch φαίνεται πως αποκτά καινούριο video-streaming app.

Το Σάββατο, το γαλλικό website NintendHome έκανε ένα tweet, το οποίο φαίνεται

να περιέχει φωτογραφία της εφαρμογής YouTube από το site της Nintendo of America. Σύμφωνα με το tweet, το YouTube θα είναι διαθέσιμο στο Switch την ερχόμενη Πέμπτη.

Με λίγα λόγια το YouTube εμφανίζεται σαν προτεινόμενη εφαρμογή στο site της Nintendo of America, αλλά προς το παρόν το app δεν είναι προσβάσιμο. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Nintendo θα προβεί σε αποκαλύψεις άθελα της, αφού τον Σεπτέμβριο στο ίδιο site διέρρευσε το όνομα του νέου τίτλου με πρωταγωνιστή τον Yoshi.

Το YouTube έχει ήδη προστεθεί σε 3DS, Wii U και Wii αλλά το Switch παραμένει χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή για πάνω από ενάμιση χρόνο. Παρά το γεγονός ότι το Switch απέκτησε το Hulu το 2017, εξακολουθεί να μην διαθέτει πολύ σημαντικά video-streaming apps τα οποία υπάρχουν κανονικά στις υπόλοιπες πλατφόρμες της εταιρείας. Το μοναδικό άλλο video-streaming app του Switch είναι το Niconico.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece Ο πρόεδρος της Nintendo θέλει περισσότερα DLC Φαίνεται ότι θα έχουμε νέα έκδοση του Nintendo Switch το 2019 Για 6 μήνες μετά τη λήξη της συνδρομής Switch Online θα μένουν τα saves

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα