Το World of Warcraft αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα με τους server

Πήχτρα μανούλα μου.

Το World of Warcraft Classic ξεκίνησε από νωρίς να υποφέρει από υπερπληθυσμό στους server του. Τάδε έφη Blizzard, που ανέλυσε τον αριθμό των κρατήσεων στα ονόματα, για τους server του Classic.

Σε

ένα νέο blog post, ο community manager του World of Warcraft, Randy Jordan, είπε πως, βάσει των κρατήσεων που έχουν γίνει για ονόματα, μια διαδικασία που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, "το Herold realm φαίνεται να είναι ήδη γεμάτο.” Και έχουν μείνει ακόμα 10 μέρες για την κυκλοφορία.

Ο Jordan είπε μάλιστα ότι, σε αυτόν τον ρυθμό, "οι ουρές για σύνδεση θα φτάσουν τους 10.000 παίκτες και ίσως περισσότερους.”

Ο Jordan παρακινεί τους παίκτες να σκεφτούν να μετακινηθούν στον νέο Stalagg realm server, που άνοιξε η Blizzard, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η εταιρεία θέλει να μετακινηθούν όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται στον Stalagg, καθώς δεν πρόκειται να ανοίξουν άλλον PvP server, αν δεν γεμίσουν ισότιμα, οι ήδη υπάρχοντες servers.

“H μεγάλη μας προτεραιότητα για την κυκλοφορία του WoW Classic είναι να βεβαιωθούμε πως βάζουμε από τώρα τα θεμέλια για δυνατά realm communities, που θα αντέξουν στον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι servers του παιχνιδιού έχουν ήδη μεγαλύτερη χωρητικότητα, συγκριτικά με αυτούς του 2006. Το τωρινό Medium Realm έχει ήδη παραπάνω χαρακτήρες από τον πιο γεμάτο server, 13 χρόνια πριν. Ωστόσο, η Blizzard δεν σκοπεύει να αυξήσει τα όρια, καθώς αυτό απλά θα κάνει το πρόβλημα μεγαλύτερο.

Το World Of Warcraft Classic θα είναι διαθέσιμο 27 Αυγούστου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Το WoW Classic θα περιέχει μερικά από τα κλασσικότερα bugs στην ιστορία του παιχνιδιού Έρχεται επιτέλους το WoW Classic Έρχεται η Beta του WoW Classic

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα