Το "The Kominsky Method" και ο Michael Douglas επιστρέφουν στο Netflix

Η δεύτερη σεζόν έρχεται.

"Ο δάσκαλος υποκριτικής Sandy Kominski κι ο κολλητός του Norman Newlander διασκεδάζουν ο ένας με τον άλλον καθώς βιώνουν τις χαρές και τις λύπες της τρίτης ηλικίας". Αυτή ήταν η επίσημη σύνοψη της πρώτης σεζόν του "The Kominsky Method" (μέσω Netflix), της σειράς που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και μία ανανέωση για δεύτερη σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην πλατφόρμα του κολοσσού του streaming και οι δύο πρωταγωνιστές, Michael Douglas και Alan Arkin, έρχονται μαζί.

Ο δημιουργός του "The Kominsky Method", Chuck Lorre ("The Big Bang Theory", "Roseanne", "Young Sheldon") είχε μιλήσει νωρίτερα για τη σειρά, σε συνέντευξη του με το Variety.

Ο Lorre τότε δήλωσε πως, "Ήθελα να γράψω για ανθρώπους που χάνουν αγαπημένους και αντιμετωπίζουν ζητήματα υγείας και μεγαλωμένα παιδιά" και πως το Netflix υπήρξε "εξ ολοκλήρου υποστηρικτικό" στην πραγματοποίηση της ιδέας του.

Φαίνεται πως το Netflix εξακολουθεί να είναι υποστηρικτικό, αφού έδωσε στον Lorre 8 ακόμα επεισόδια για να αφηγηθεί την ιστορία των Sandy και Norman. Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μισής ώρας. Εν τω μεταξύ, ο Lorre έχει ακόμα αρκετά projects να ασχοληθεί. Το "The Big Bang Theory" μπορεί να κλείσει την πολυετή πορεία του φέτος, το "Young Sheldon", ωστόσο, συνεχίζει με τις περιπέτειες του νεαρού Sheldon Cooper και αρκετή επιτυχία για το δίκτυο του CBS.

Η ημερομηνία επιστροφής του "The Kominsky Method" δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, τα γυρίσματα ωστόσο θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα, στο Λος Άντζελες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceNetflix: To Fortnite είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από το HBOΤο Netflix παρουσιάζει την επιτυχία τουΤο Netflix φέρνει το "Shadow and Bone" στη μικρή οθόνη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα