Το Star Wars Jedi Fallen Order δεν θα έχει Fast Travel

May the force be with us!

Μπορεί το Star Wars Jedi: Fallen Order να μας έχει να τρέχουμε από τον ένα πλανήτη στον άλλο αλλά όπως είπε και η ίδια η Respawn το παιχνίδι δεν θα έχει fast travel.

Κατά τη διάρκεια ενός event στο οποίο το usgamer δοκίμασε τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, παρατήρησε ότι δεν υπάρχει καθόλου

fast travel, ενώ οι παίκτες θα πρέπει να γυρίσουν πρώτα στο σκάφος τους, το Mantis, πριν φύγουν για κάποιον άλλο πλανήτη.

To IGN επικοινώνησε με την ΕΑ και η ίδια απάντησε: "Αν και δεν έχουμε fast travel στο παιχνίδι, θέλουμε οι παίκτες να εξερευνήσουν, να διασχίσουν και να ξαναδιασχίσουν τους διαφορετικούς πλανήτες, κάτι το οποίο μπορούν να κάνουν με τη βοήθεια του Mantis. Θέλαμε επίσης οι περιοχές του κάθε πλανήτη να είναι συνδεδεμένες με κάποιον τρόπο με ειδικά περάσματα. Δεν έχει σημασία πόσο βαθιά θα μπείτε σε έναν πλανήτη, με έναν καλό σχεδιασμό στον χάρτη μπορείτε πάντα να γυρίσετε πίσω."

Οι παίκτες λοιπόν θα μπορούν να ξεκλειδώσουν διάφορα περάσματα, τα οποία θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Πρόσφατα πάντως η Respawn μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις πηγές από τις οποίες άντλησε έμπνευση καθώς επίσης και την απαιτούμενη RAM. H εταιρεία δεν παρέλειψε επίσης να δώσει στη δημοσιότητα νέο trailer, το οποίο μας δίνει αρκετές νέες πληροφορίες για τον κόσμο του παιχνιδιού.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου σε PS4, Xbox και PC.

IGN Greece Μάθαμε πόση RAM θα χρειαστούμε για το καινούργιο Star Wars παιχνίδι Νέο trailer για το Star Wars Jedi: Fallen Order Jedi Fallen Order: Αλλαγές στο φωτόσπαθο έπειτα από παράπονα αρκετών fans

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα