Το Rainbow Six Siege θα περάσει και στην επόμενη γενιά κονσολών

The Siege continues…

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή, η Ubisoft Montreal μίλησε για τα σχέδιά της να φέρει το Rainbow Six Siege στην επόμενη γενιά και πώς θα το κάνει χωρίς να ζητήσει από τους fans να διαχωρίστουν ή να πληρώσουν.

Το Rainbow Six Siege μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μακροπρόθεσμα ιστορία επιτυχίας στο games-as-service genre. Παρόλο

που δεν είναι το μεγαλύτερο ή το πιο κερδοφόρο, το Siege παρουσιάζει ένα μεγάλο και εξαιρετικά αφοσιωμένο fanbase χάρη σε μια σχεδόν σταθερή ροή ενημερώσεων και μια δημόσια επιθυμία από τη Ubisoft Montreal να συνεχίσει να προσθέτει περιεχόμενο μέχρι το παιχνίδι να φτάσει τους 100 χαρακτήρες.

Έτσι, με αυτή τη μακροπρόθεσμη επιτυχία στο μυαλό, το τι να κάνει με την επόμενη γενιά κονσολών γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για τη Ubisoft Montreal. Και χάρη σε μια συνέντευξη στη Daily Star, γνωρίζουμε τώρα περισσότερα για τα σχέδιά τους.

"Δεν θέλουμε sequel σε καμία περίπτωση", δήλωσε ο Rainbow Six Brand Director, Alexandre Remy, σε πρόσφατο pro τουρνουά, προσθέτοντας: "... δεν θέλουμε να διαχωρίσουμε την κοινότητά μας ανάμεσα στις διαφορετικές πλατφόρμες. Ουτοπικά θα θέλαμε παίκτες από κάθε πλατφόρμα να μπορούν να παίζουν μαζί. Προσπαθούμε να πλησιάσουμε την επόμενη γενιά σε αυτό το πνεύμα».

Με αυτή την επιθυμία να κρατήσει το Siege με μία και μοναδική βάση παικτών, συνέχισε λέγοντας ότι η ομάδα αναρωτιέται: "πώς μπορούμε να κάνουμε τη βάση των παικτών του Siege σήμερα να μεταναστεύσει;" Και ότι τόσο η συμβατότητα προς τα πίσω όσο και μια μικρότερη χρέωση για τα υπάρχοντες παίκτες που θα επιθυμούσαν να μεταφερθούν στη νέα γενιά, ήδη έχουν συζητηθεί.

"Η ισχύς κάθε multiplayer παιχνιδιού είναι το μέγεθος της κοινότητάς του", συνέχισε, "... έτσι πιστεύω ότι πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όταν έρθει το επόμενο gen, να αντιμετωπιστεί ως high-end PC έναντι άλλου PC."

Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα δείχνουν ότι η επόμενη γενιά κυριαρχείται από την AMD Hardware, ακριβώς όπως και αυτή, η αναλογία "high end PC έναντι άλλου PC" θα μπορούσε να είναι πολύ σωστή. Φαίνεται ότι οι παίκτες στην επόμενη γενιά θα παίζουν σε παρόμοιες αλλά καλύτερες εκδόσεις των προηγούμενων κονσολών τους.

Φυσικά με την E3 να είναι πολύ κοντά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα υπάρχουν περισσότερες ανακοινώσεις από την Ubisoft που θα έχουμε για εσάς εδώ, καθώς συμβαίνουν.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece To Beyond Good & Evil 2 δεν θα είναι στην E3 2019 Θα βαπτιστεί σήμερα ο νέος τίτλος Call of Duty Το πρώτο update μετά από μήνες στο Anthem

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα