Το Rad Rodgers Radical Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Switch it, Baby!

Το Rad Rodgers, ο φόρος τιμής στα κλασσικά platform games της δεκαετίας του ’90, ετοιμάζεται να υποστεί μία τεράστια, συντριπτική ανανέωση στο περιεχόμενο του με μπόλικες… τσιχλόφουσκες! Μερικοί ιδιαίτερα δημοφιλείς, νέοι ήρωες θα συμμετέχουν στη δράση, στους οποίους περιλαμβάνεται ο Lo Wang από το Shadow Warrior, ο Cosmo

από το Cosmo’s Cosmic Adventure και ο ένας και μοναδικός Duke Nukem από το ομώνυμο παιχνίδι! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή: στο παιχνίδι θα προστεθεί επίσης ένα co-op mode και ένα versus multiplayer mode για δύο παίκτες.

Δείτε το νέο trailer εδώ:

Switch it, Baby!

Το Rad Rodgers Radical Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις αρχές του 2019. Οι τωρινοί κάτοχοι του παιχνιδιού στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One θα αποκτήσουν δωρεάν τη Radical Edition.

Η Radical Edition θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Τοπικό co-op για δύο παίκτες – Παίξτε μαζί με ένα φίλο σας! Οι εχθροί ετοιμάζονται για πολύ σκληρές μάχεςBattle mode – Βαρεθήκατε τη συνεργασία στο παιχνίδι; Αντιμετωπίστε τους φίλους σας και δείξτε τους ποιος είναι το αφεντικό!Νέοι χαρακτήρες – Αναλάβετε τον ρόλο του Lo Wang (Shadow Warrior), του Duke Nukem, της Shelly «Bombshell» Harrison και πολλών ακόμη!Νέες ικανότητες!Νέα mini-games!Νέος Overlord!Νέα επίπεδα!Και δεκάδες νέα μυστικά, συλλεκτικά αντικείμενα και περιεχόμενο να ξεκλειδώσετε!

Το Rad Rodgers: Radical Edition θα εκδοθεί από τη HandyGames, μέλος της οικογένειας της THQ Nordic. Η HandyGames λειτουργεί ως ανεξάρτητος εκδότης και επικεντρώνεται σε μικρά και μεσαίου διαμετρήματος projects, αλλά και σε indie games τρίτων εταιριών.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceLife is Strange 2 - Live Action TrailerNo More Heroes: Travis Strikes Again - Electric Thunder Tiger II TrailerRain World - Nintendo Switch Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα