Το Netflix κατοχυρώνει τα βιβλία μυστηρίου του Harlan Coben

Μια συμφωνία-πακέτο για τη δημοφιλή πλατφόρμα προβολών.

Στροφή προς το μυστήριο κάνει το Netflix με μια πενταετή αποκλειστική συμφωνία μεταφοράς των βιβλίων του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Harlan Coben.

Τα νέα μας έρχονται από το Deadline που μας ενημερώνει παράλληλα ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και την επερχόμενη δουλειά του με τίτλο "Run Away" που αναμένεται

να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Συνολικά, η δημοφιλής πλατφόρμα προβολών θα μεταφέρει σε ταινίες, αλλά και σειρές, 14 ήδη υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς τίτλους. Δυστυχώς ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται η δημοφιλής σειρά "Myron Bolitar". Στο παρελθόν το Netflix έχει προβάλει άλλες δύο μεταφορές βιβλίων του συγγραφέα. Πρόκειται για τα "Safe" με τον Michael C. Hall στον πρωταγωνιστικό ρόλο που κυκλοφόρησε μέσα στο 2018 και τη γαλλική σειρά "No Second Chance" που κυκλοφόρησε το 2015.

Όπως δήλωσε ο Erik Barmack, Αντιπρόεδρος της International Originals για το Netflix: "Τα συναρπαστικά βιβλία του Harlan έχουν λάτρεις σε όλον τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί του και θα μεταφέρουμε τα γεμάτα αγωνία θρίλερ του ως original σειρές του Netflix".

Τα μέχρι στιγμής 30 μυθιστορήματα του Coben έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε 43 γλώσσες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και τίτλοι όπως τα "Fool Me Once", "Tell No One" και "Don't Let Go".

Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει το Netflix να κάνει τη δυναμική του είσοδο στον τομέα των original ταινιών όπως προγραμματίζει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και να εξισορροπήσει ενδεχομένως το κενό που θα αφήσουν οι Marvel ταινίες μετά το "διαζύγιο" του Netflix με την Disney από το 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και εξελίξεις.

IGN Greece Netflix Spotlight: Σεπτέμβριος 2018 Σε δυναμική είσοδο στον τομέα των original ταινιών φιλοδοξεί το Netflix Το τέλος του γ*** κόσμου δεν θα έρθει ακόμα αλλά θα συνεχίσει για 2η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα