Το Konami Code "κρύβεται" στο χειριστήριο της Stadia

30 ζωές!

Αν παρακολουθείτε την αποκάλυψη της Google Stadia, τότε ίσως να παρατηρήσατε μια αναφορά για μερικούς πολύ γνωστούς και "μυστικούς" κωδικούς όλων των εποχών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όταν βλέπαμε τα κουμπιά του νέου χειριστηρίου, το γραφικό στην οθόνη γύρισε το controller και αποκάλυψε το Konami code, που βρίσκεται "κρυμμένο" κάτω από το μικρόφωνο και τη θύρα ήχου.

Αν για κάποιο λόγο δεν γνωρίζετε τον κώδικα

U,U,D,D,L,R,L,R,B,A, είναι επίσης γνωστός ως Contra code, ή 30-lives code, μεταξύ άλλων ονομάτων που του δόθηκαν ανά καιρούς. Συγκεκριμένα, όταν το βάζατε στο Contra του NES, τότε 30 ζωές γίνονταν αμέσως διαθέσιμες. Άλλα παιχνίδια της Konami, όπως το Gradius, δεχόταν το ίδιο εφέ από τον κωδικό.

Η Google αποκάλυψε την νέα game streaming υπηρεσία, γνωστή ως Stadia, κατά τη διάρκεια του GDC 2019. Εκεί, μάθαμε και για τον ερχομό third party games στην πλατφόρμα, όπως ίσως sports τίτλοι της EA και το Red Dead Redemption.

IGN GreeceΗ Google ανακοινώνει τη νέα της πλατφόρμαΗ Google αποκάλυψε το χειριστήριο του StadiaH Google κάνει νύξεις για την άφιξη 3rd Party παιχνιδιών στην Stadia

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα