Το Kingdom Hearts μεταμορφώνεται σε επιτραπέζιο

Kingdom Hearts και στο τραπέζι σας.

Το "Talisman", διάσημο adventure επιτραπέζιο παιχνίδι από την Games Workshop, θα αποκτήσει έκδοση Kingdom Hearts το 2019.

Η ανακοίνωση έγινε από τους δημιουργούς επιτραπέζιων The OP, όπου αποκάλυψαν το "Talisman: Kingdom Hearts Edition" - μια επίσημη έκδοση του παιχνιδιού με τους "...Sora, Kairi, Riku, King Mickey,

Goofy κι άλλους συμμάχους ως φιγούρες, με ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού" για το επιτραπέζιο.

Το παιχνίδι θα είναι για 2 έως 6 παίκτες, με τους συμμετέχοντες να πρέπει να αποκτήσουν δύναμη και μαγεία ώστε να σφραγίσουν την Door to Darkness και να αποτρέψουν τα Heartless από το να κατασπαράξουν κόσμους. Αυτή η περιγραφή, και το art του κουτιού, αφήνει να εννοηθεί ότι μάλλον θα επικεντρώνεται στο πρώτο Kingdom Hearts.

Θα περιλαμβάνει τρεις περιοχές, custom ζάρι έξι πλευρών, tokens και θεματικές κάρτες. Στις τοποθεσίες θα υπάρχουν σίγουρα οι Neverland και Traverse Town.

Δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει φέτος.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Έρχεται το Dungeons & Dragons για μικρούς παίκτες Οι νικητές του διαγωνισμού EPITRAPEZIO 2018 Επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών 'ανοίγει τρύπα' στο τείχος του Trump

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα