Το Halo 5 και οι φημες για PC

Ακόμα μια φήμη πάει στα σκουπίδια.

Για κάποια περίοδο την περασμένη εβδομάδα, φάνηκε ότι μια από τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες του Xbox One ίσως να μην παραμείνει τόσο αποκλειστική. Η Microsoft όμως διέψευσε κάθε φήμη για το Halo 5: Guardians και την κυκλοφορία του σε PC.

"Όπως έχουμε αναφέρει παλιότερα, δεν σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το Halo

5: Guardians για Windows 10 PC", ανέφερε ο αντιπρόσωπος της Microsoft στη CNET.

Οι φήμες από την άλλη εμφανίστηκαν την Κυριακή, όταν εντοπίστηκε μια διακριτική αλλαγή, και αντί να αναγράφεται "αποκλειστικά για Xbox One" στο κουτί έγραφε "αποκλειστικά για κονσόλες Xbox One". Αυτή η αλλαγή στην έκφραση της Microsoft συμβαδίζει και με τον τρόπο με τον οποίο συνήθως περιγράφει τίτλους που σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν για Xbox One και PC, αλλά όπως φαίνεται το σενάριο δεν είναι το ίδιο και για το Halo 5.

Καθώς η Microsoft έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό να προωθεί τους αποκλειστικά για κονσόλες Xbox One τίτλους σε PC, η δέσμευση αυτή έγινε πιο έντονη μετά την κυκλοφορία του Halo 5 το 2015. Και ενώ ο επόμενος τίτλος της σειράς, το Halo Infinite, κατευθύνεται για PC, το τελευταίο Halo FPS που κυκλοφόρησε για PC ήταν το Halo 2 του 2004. Ο τελευταίος Halo τίτλος που κυκλοφόρησε σε PC ήταν το spinoff Halo Wars 2 του 2017.

Το Halo Infinite δεν είναι σίγουρα spinoff ή prequel, αλλά είναι το Halo 6, για το οποίο η δημιουργός εταιρεία 343 Industries δήλωσε πως θα διαφέρει από το είδος των shooter που είναι στην αγορά.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN Greece Χωρίς Halo μπορεί να μας αφήσει το 2018 Halo 5: Guardians Official Xbox One X Enhanced Trailer H τεχνολογία της "μικτής πραγματικότητας" υποδέχεται το Halo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα