Το Devotion δεν έχει απαγορευτεί από το Steam

Ο developer είναι αποφασισμένος να ξαναβάλει το παιχνίδι στο Steam.

Η Red Candle Games έδωσε τέλος στις φήμες περί απαγόρευσης του Devotion από το Steam, εξαιτίας αντιδράσεων από Κινέζους gamers - αλλά οι αντιδράσεις αυτές ήταν η αιτία της προσωρινής αφαίρεσης του.

Το Ταϊβανέζικο παιχνίδι τρόμου δημιούργησε ένα επίμαχο ζήτημα, όταν οι παίκτες του εντόπισαν

μία αναφορά σε ένα meme με το Winnie the Pooh το οποίο κορόιδευε τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping. Έπειτα από αυτό το παιχνίδι εξαφανίστηκε από το Steam, κάνοντας κάποιους να πιστεύουν ότι απαγορεύτηκε τελείως από την πλατφόρμα.

Με δήλωση στο Facebook, ο developer εξήγησε πως αφαίρεσε τον τίτλο για "να γίνει ένας επανέλεγχος" και να διαβεβαιώσει ότι "δεν υπάρχουν ακούσια υλικά" ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Αναφέρει επίσης πως ένας ακόμα λόγος για την αφαίρεση του τίτλου ήταν κάποια "τεχνικά προβλήματα" που οδηγούσαν σε "απρόσμενα crashes".

Το Devotion κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με αρκετές καλές κριτικές στο Steam, που μετά από αυτό το συμβάν βομβαρδίστηκαν από αρνητικά σχόλια.

Η αντιπαράθεση αυτή οδήγησε σε μαζική εισροή αρνητικών κριτικών σε ένα άλλο παιχνίδι από τον ίδιο developer, Detention, το οποίο έχει πάνω από 2.800 αρνητικές κριτικές στο Steam.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΤο παιχνίδι τρόμου Devotion εξαφανίζεται από το SteamDeath Stranding και η εμφάνιση του Kojima στο TGS 2018Ο CEO της Take-Two λέει πως οι μελλοντικές κονσόλες δε θα έχουν "κλειστούς τοίχους"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα