Το CBS ετοιμάζει το νέο του reboot για το "Beverly Hills, 90210"

Το αρχικό cast δηλώνει παρών.

Το "Beverly Hills, 90210" θα γνωρίσει και reboot, με το αρχικό cast να επιστρέφει και νέους σεναριογράφους να δίνουν τις υπογραφές τους, όπως αναφέρει το Deadline.

Το 'μυστικό' αποκάλυψε πρώτη η Tori Spelling, η οποία ενσάρκωσε την Donna Martin για την αρχική σειρά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η προκάτοχος σειρά, "Beverly Hills", δημιουργήθηκε από τον πατέρα

της, Aaron Spelling σε συνεργασία με τον Darren Star, και έτρεξε σε ολόκληρη τη δεκαετία του '90, παραδίδοντας σχεδόν 300 επεισόδια. Η σειρά αναβίωσε το 2003, υπό την αιγίδα του CW με στούντιο παραγωγής το CBS Studio.

Από το αρχικό cast λέγεται πως επιστρέφουν οι Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris, και πως το σενάριο θα υπογράψουν οι Mike Chessler και Chris Alberghini, οι οποίοι εργάστηκαν και για το "90210".

Αναμένονται ακόμα πολλά να επιβεβαιωθούν, ενώ το CBS Television Studio δεν έκανε καμία σχετική νύξη. Οι φήμες μιλούν, επιπλέον, για ένα "μη παραδοσιακό reboot", ενώ οι Spelling και Garth ανέφεραν πως θα υποδυθούν μία "μεγαλοποιημένη εκδοχή των εαυτών τους".

Μία νέα σειρά για το CBS έχει ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρα της, και δεν είναι άλλη από την "Scary Stories to Tell in the Dark", του Guillielmo del Toro. Όσον αφορά τις σειρές που τρέχουν ήδη στο κανάλι, το "Star Trek: Discovery" επιστρέφει στην αρχή του έτους, με μία μικρή αύξηση στα επεισόδια του. Το "Elementary", από την άλλη, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece O Jordan Peterson ξεκινά τη δική του "Patreon" πλατφόρμα Μια μοναδική Aston Martin στο AthensCon 2018 [Updated] Καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα