Το "Bond 25" απέκτησε νέο σκηνοθέτη, ημερομηνία πρεμιέρας κι επίσημη έναρξη γυρισμάτων

Ποιος μπήκε στο τιμόνι;

Μετά από όλα όσα προηγήθηκαν με την αποχώρηση του Danny Boyle, τα πολλά πιθανά ονόματα για την αναπλήρωση της θέσης του, τις φήμες που ήθελαν πρωτιές, σκηνοθέτες από γνωστές υπέρ-παραγωγές και άλλα πολλά, βρέθηκε ο σκηνοθέτης του "Bond 25".

Ο Cary Joji Fukunaga, σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν του "True Detective", θα αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του ο Boyle και θα αναλάβει τα ηνία της 25ης ταινίας του franchise "James Bond". Μαζί

με τη σχετική ανακοίνωση για τον Fukunaga, ήρθε κι η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας. Στις 14 Φεβρουαρίου του 2020, περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση του πράκτορα 007.

Μέσω του Twitter έγινε η πολυπόθητη ανακοίνωση. Κατά τη λεζάντα, "Οι Michael G. Wilson, Barbara Broccoli και Daniel Craig ανακοίνωσαν σήμερα ότι το 'Bond 25' θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Pinewood Studios στις 4 Μαρτίου του 2019 υπό την ηγεσία του σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga με ημερομηνία διεθνούς πρεμιέρας την 14η Φεβρουαρίου του 2020".

Οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli έκαναν και μια κοινή δήλωση, λέγοντας πως, "Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με τον Cary. Η ευστροφία και καινοτομία του τον κάνουν εξαιρετική επιλογή για την επόμενη μας περιπέτεια του James Bond".

Θυελλώδη γεγονότα είχαν προηγηθεί στην παραγωγή της ταινίας, με την αποχώρηση του Boyle λόγω "δημιουργικών διαφορών" να αφήνει ένα τεράστιο κενό για την ταινία. Η έναρξη των γυρισμάτων είχε οριστεί για τις 3 Δεκεμβρίου του 2018, μία ημερομηνία που εύλογα μεταφέρθηκε στις 4 Μαρτίου του 2019, αφού ο Boyle μαζί με την καρέκλα του σκηνοθέτη πήρε μαζί του και το σενάριο. Οι σεναριογράφοι που θα υπογράψουν τη νέα ιστορία του James Bond βρέθηκαν κι αυτοί πριν από μερικές ημέρες, και έχουν μία μεγάλη εμπειρία στο franchise.

Ένα ακόμα πρόβλημα που δημιούργησε η αποχώρηση του Boyle ήταν και η εύρεση του επόμενου villain, αφού ο σκηνοθέτης με τους παραγωγούς βρίσκονταν ήδη στα casting για τον ρόλο.

Τον ρόλο πιθανολογείται να αναλάβει ο Saïd Taghmaoui, και θα εξαρτηθεί από την πορεία του σεναρίου.

Ο Fukunaga, πέρα από το "True Detective", έχει και στο βιογραφικό του τους τίτλους των "Beasts of No Nation" και "Maniac" του Netflix, ενώ υπέγραψε και το ανέκδοτο σενάριο του πιο πρόσφατου "IT".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΒρέθηκαν οι σεναριογράφοι του "Bond 25" και είναι βετεράνοι του franchiseBond 25: Θα είναι ο Saïd Taghmaoui ο επόμενος αντίπαλος του James Bond;Σε γυναίκα στράφηκαν οι προσδοκίες για τη σκηνοθεσία του "Bond 25"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα