Το Battleborn βοήθησε τη Gearbox να βελτιώσει το Borderlands 3

Η εταιρεία είδε το Borderlands λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά.

Το Battleborn ήταν αυτό που βοήθησε τη Gearbox να δει από διαφορετική οπτική το Borderlands 3 και αυτό, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τη βοήθησε να κάνει το παιχνίδι καλύτερο.

Ο art director του παιχνιδιού, Scott

Kester, μιλώντας στο Metro ανέφερε σχετικά: "Δεν θέλαμε να φτιάξουμε άλλο Borderlands μετά το Borderlands 2, χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα. Αν δεν κάναμε το συγκεκριμένο διάλειμμα, το παιχνίδι δεν θα έβγαινε τόσο καλό."

"Η 2Κ, προς τιμήν της, μας άφησε να ασχοληθούμε με το Battleborn επιτρέποντας μας έτσι να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Για να ξέρετε πάντως, αν δεν είχαμε δημιουργήσει το Battleborn, το Borderlands 3 δεν θα ήταν τόσο καλό."

Το Battleborn πάντως έλαβε ανάμικτες κριτικές ενώ εισπρακτικά δεν πήγε τόσο καλά. Αν και ο Kester δεν ανέφερε πως το παιχνίδι αυτό τους βοήθησε να αναθεωρήσουν τον τρόπο που αντιμετώπιζαν το Borderlands μέχρι στιγμής, φαίνεται πως ό,τι και αν έκαναν δούλεψε. Η κοινότητα ανυπομονεί για το παιχνίδι και όλα δείχνουν πως αυτό θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία.

Το παιχνίδι θα έρθει στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 σε PC, PS4 και Xbox One.

IGN GreeceBorderlands 3: Ετοιμοθάνατος fan θα δώσει το όνομα του σε ένα όπλο του παιχνιδιούΚαρκινοπαθής fan του Borderlands 3 ίσως παίξει το παιχνίδι πολύ πριν την κυκλοφορία τουΠάγωσαν τα preorders του Borderlands 3 στο Epic Store

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα