Το Battle Royale Mode του Call of Duty θα έχει δωρεάν δοκιμή για μερικές μέρες

Από τις 17 μέχρι 24 Ιανουαρίου.

Η Activision και η Treyarch ανακοίνωσαν πως το battle royale mode, ονόματι Blackout, θα έχει δωρεάν δοκιμή για μια εβδομάδα.

Θα κρατήσει από τις 17 μέχρι 24 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την πληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση αλλά λογικά θα πρέπει να κάνουν κάποιο δωρεάν download.

Παρόλο που τίποτα δεν το επιβεβαιώνει, ίσως η Treyarch θέλει να δει αν ένα free-to-play μοντέλο θα αρμόζει στο Blackout.

Στο παιχνίδι έρχεται επίσης το καινούργιο 1.11 update που έχει αλλαγές και μερικές προσθήκες σε όλα τα modes του παιχνιδιού (multiplayer, zombies, Blackout), όπως καινούργια ελιξίρια για τα zombies, ένα καινούργιο looting interface για το Blackout και άλλα πολλά. Τα updates θα έρθουν σήμερα στις κονσόλες και αργότερα για PC. Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές στο subreddit του Black Ops 4.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΒγήκε το Update 1.10 για το Call of Duty: Black Ops 4Γιατί τα updates του Black Ops 4 αργούν να έρθουν στο PC;Call of Duty Black Ops 4: Χριστουγεννιατικα event για τα Blackout και Zombies

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα