Το Amazon έδωσε το πράσινο φως σε δύο σειρές

Έρχονται δύο σεζόν του "THEM" και η νέα κωμωδία του Greg Daniels, "Upload", στην υπηρεσία streaming.

Το Amazon ζήτησε δύο σεζόν μιας νέας σειράς ανθολογίας τρόμου, με τίτλο "THEM", εκτελεστικής παραγωγής της δημιουργού του "The Chi", Lena Waithe και του Little Marvin, ο οποίος έγραψε και το σενάριο. Η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon

Studios, έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Amazon στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών το Σάββατο.

Η 1η σεζόν της ανθολογίας, "THEM: Covenant", διαδραματίζεται το 1953 και επικεντρώνεται γύρω από τους Alfred και Lucky Emory, που μετακομίζουν με την οικογένειά τους από την Βόρεια Καρολίνα σε μια γειτονιά μόνο με λευκούς κατοίκους στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Amazon, "το σπίτι της οικογένειας σε έναν φαινομενικά ειδυλλιακό δρόμο γεμάτο δέντρα, γίνεται το σημείο μηδέν όπου κακόβουλες δυνάμεις τόσο αληθινές όσο και υπερφυσικές, την απειλούν, την εκβιάζουν και θέλουν να την καταστρέψουν και να την αφανίσουν".

"Είχα ταχυπαλμία μια ώρα μετά αφότου άκουσα αυτήν την περίληψη. Η σειρά σε προκαλεί να την παρακολουθείς με κομμένη την ανάσα και είναι εθιστική ενώ είναι επίσης προκλητική και σχετική με διάφορα κοινωνικά φαινόμενα", είπε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios, σε δήλωσή της. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την ταλαντούχα Lena Waithe, τον Little Marvin και την Vertigo".

"Γνωρίζεις τους γείτονές σου; Η φρέσκια φωνή του Little Marvin εξερευνά τους τρόμους που βρίσκονται εδώ λίγο πιο κάτω στον δρόμο, στην επόμενη γωνία, ακόμα και στη διπλανή πόρτα, στη νέα σειρά του Amazon", πρόσθεσε ο Vernon Sanders, ένας από τους Επικεφαλής Τηλεοπτικού των Amazon Studios. "Αυτή είναι η τέλεια σειρά για το Prime Video, η οποία σε προκαλεί να την παρακολουθείς με κομμένη την ανάσα και δεν μπορούμε να περιμένουμε να την προβάλλουμε για τους πελάτες μας".

"Το σενάριο του Little Marvin έμεινε στο μυαλό μου για πολλές εβδομάδες αφότου το διάβασα", είπε η Waithe σε δήλωσή της. "Η πρώτη σεζόν θα μιλήσει για το πόσο τρομακτικό θα ήταν το να είσαι μαύρος το 1953. Θα μας υπενθυμίσει επίσης ότι το να είσαι μαύρος το 2018 είναι εξίσου τρομακτικό. Αυτή η σειρά ανθολογίας θα εξετάσει τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ όλων μας και θα μας εξερευνήσει με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει ποτέ πριν.”

"Πάντα ένιωθα ότι οι σκοτεινές, σουρεαλιστικές εποχές αξίζουν σκοτεινούς, σουρεαλιστικούς καθρέφτες για να μας δείξουμε τον εαυτό μας", δήλωσε ο Little Marvin. "Και σε αυτό το σημείο ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξετάσει τα κατάγματα στον κόσμο μας μέσω του σπλαχνικού και ακατέργαστου φακού της φρίκης, είναι αυτή η σειρά. Είμαι πέρα από ενθουσιασμένος που η σειρά μας βρήκε το σπίτι της με τους ωραίους φίλους του Amazon".

To Amazon ανακοίνωσε, επίσης, μια νέα "ρομαντική σάτιρα επιστημονικής φαντασίας μισής ώρας", το "Upload", από τους εκτελεστικούς παραγωγούς των "Parks and Recreation" και "The Office", Greg Daniels και Howard Klein.

Σύμφωνα με το Amazon, "το 'Upload' είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον, εκεί όπου οι ετοιμοθάνατοι μπορούν να 'ανέβουν' σε μια εικονική ζωή μετά θάνατον της επιλογής τους. Το 2033, η (κρυφά ρομαντική) γεννημένη στο Brooklyn, Nora, δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών για ένα πολυτελές περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Όταν το αυτό-οδηγούμενο αυτοκίνητο του όμορφου Nathan (γεννημένος στο Λος Άντζελες και για να πηγαίνει συνέχεια σε πάρτυ) τρακάρει, η οξύθυμη σύντροφός του τον ανεβάζει στον εικονικό κόσμο της Nora."

Η 1η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα πρωταγωνιστούν οι Andy Allo και Robbie Amell.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο Amazon και τα αδέρφια Russo ενώνονται για μια μυστηριώδη τηλεοπτική σειράTo "A League of Their Own" γίνεται σειρά από το AmazonΤο Amazon Prime Video ήρθε και στην Ελλάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα