Τίτλους και trailer αποκτά η 5η σεζόν "Black Mirror"

Ένας οδηγός, ένας σύζυγος και μια pop star.

Με απανωτές ανακοινώσεις στο Twitter αποκάλυψε το Netflix τους τίτλους, τις περιγραφές και τα trailers για τρία επεισόδια από την 5η σεζόν "Black Mirror".

Τα τρία επεισόδια είναι τα εξής:

Don’t forget to rate your drivers.

pic.twitter.com/TfhEABj5QD

Black Mirror (@blackmirror) May 21, 2019

Στο "Smithereens", ένας οδηγός ταξί (Andrew Scott) γίνεται “το κέντρο της προσοχής όταν μια μέρα χάνει τον έλεγχο”. Στο trailer τον βλέπουμε να οδηγεί έναν άγνωστο άνδρα (Damson Idris) στο μυστήριο μέρος που δουλεύει, το Smithereen - το trailer τελειώνει με πλάνο από τον άγνωστο χαρακτήρα του Topher Grace.

"Ashley, are you okay?” pic.twitter.com/8uF4gfRqnZ

Black Mirror (@blackmirror) May 21, 2019 Στο "Rachel, Jack and Ashley, Too" βλέπουμε μια έφηβη teenager (Angourie Rice), η οποία θέλει να γνωρίσει την αγαπημένη της pop star Ashley (Miley Cyrus). Η ζωή της Ashley “δεν είναι τόσο ρόδινη όσο φαίνεται”. Στο trailer την βλέπουμε να ανακοινώνει τη δημιουργία ενός ρομπότ με το όνομα "Ashley Too", το οποίο κερδίζει φήμη όταν αρχίζει να υπολειτουργεί.

Is there someplace else you’d rather be? pic.twitter.com/qRHa8m2rzt

Black Mirror (@blackmirror) May 21, 2019 Τέλος, στο "Striking Vipers" βλέπουμε δύο παλιούς συναδέρφους (Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II) οι οποίοι ξαναβρίσκονται "και προκαλούν μια σειρά από καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να τους αλλάξουν τις ζωές για πάντα”. Στο trailer δείχνει τον χαρακτήρα του Mackie και την σύντροφό του (Nicole Beharie) να θέλουν να κάνουν παιδιά, αν και ο άνδρας της έχει εξωσυζηγική σχέση. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2) και Ludi Lin (Aquaman).

Πρόσφατο επεισόδιο της σειράς, ήταν το το διαδραστικό "Bandersnatch", στο οποίο ο θεατής είχε 10 δευτερόλεπτα στην διάθεσή του για να διαλέξει την κάθε του επιλογή, αλλά και τη δυνατότητα να επιστρέψει και να δει το επεισόδιο με διάφορες εκδοχές. O μέσος όρος προβολής του ήταν 90 λεπτά και χωριζόταν συνολικά σε 250 κομμάτια. Υπήρχαν πέντε κύριοι επίλογοι και πολλές μεταβλητές για κάθε τέλος. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είδαμε τον Fionn Whitehead του "Dunkirk", ως έναν προγραμματιστή βίντεο παιχνιδιών που εργάζεται πάνω σε παιχνίδια περιπέτειας. Μαζί του στο cast βρίσκονται και οι Will Poulter και Asim Chaudhry στους ρόλους των συνεργατών του.

Το "Black Mirror" έχει δημιουργηθεί από τον Charlie Brooker, ο οποίος μαζί με την Annabel Jones είναι showrunners. Κάθε επεισόδιο φέρει διαφορετική ιστορία και διαφορετικό cast. To πρώτο του επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας στις 4 Δεκεμβρίου 2011.

Η σειρά αντλεί έμπνευση από ένα μεγάλο εύρος θεμάτων ανάμεσά στα οποία έχουν υπάρξει και τα videogames. Εξετάζει τη μοντέρνα κοινωνία, ιδίως ό,τι έχει σχέση με τις απροσδόκητες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτόνομα, και λαμβάνουν χώρα σε ένα εναλλακτικό παρόν ή το κοντινό μέλλον, συχνά με έναν σκοτεινό και σατιρικό τόνο, αν και κάποια είναι πιο πειραματικά και πιο ελαφρά.

Η σκηνοθεσία περιλαμβάνει πολλά και τρανταχτά ονόματα, ανάμεσα στα οποία και των Jodie Foster, Toby Hanes του "Sherlock", Τim Van Patten του "Game of Thrones" και David Slade του "American Gods". Ανάλογα συμπληρωμένο είναι και το cast με πολλά και γνωστά ονόματα όπως ο Jesse Plemons του "Fargo", η Rosemarie Dewitt του "Mad Men" και ο Jimmi Simpson του "Westworld".

Η 5η σεζόν "Black Mirror" θα κάνει το ντεμπούτο της στις 5 Ιουνίου.


IGN Greece Το cast του "Black Mirror" υποδέχεται τραγουδίστρια της ποπ σκηνής

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα