Την Πέμπτη η εκδίκαση των επεισοδίων με τον Αγιαξ

Στη Νιόν της Ελβετίας «χτυπά» η καρδιά της ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης. Μηνάς Λυσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη θα παρουσιαστούν στην ακρόαση από πλευράς ΑΕΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του αγώνα με τον Άγιαξ.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της υπόθεσης μπορεί να έχει ολοκληρωθεί να έχουν κατατεθεί απ’ όλες τις πλευρές τα υπομνήματα και τα έγγραφα, όπως και η έρευνα της υπόθεσης από την UEFA, όμως επειδή πρόκειται για σοβαρή
υπόθεση λίγο πριν την έκδοση της απόφασης υπάρχει η πιθανότητα να δίνει και μία προφορική ακρόαση της κατηγορούμενης ομάδας.
Σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί από το μηδέν το πρωί της Πέμπτης και φυσικά παραμένει άγνωστο αν η απόφαση θα βγει την ίδια ημέρα, την Παρασκευή ή την επόμενη ημέρα.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, κανείς από τους ανθρώπους δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή εκτίμηση ή πρόβλεψη και το μόνο που έκαναν όλο αυτό το διάστημα ήταν να δουλεύουν πάνω στην υπερασπιστική τους γραμμή.

Λυσάνδρου και Αρκάδη θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Τετάρτης για Γενεύη και αφού ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη Νιόν την Πέμπτη θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Σχετικά με τους κανονισμούς της UEFA θα πρέπει να τονιστεί πως δεν υπάρχει καμία σχέση με τον εγχώριο πειθαρχικό κώδικα που περιγράφει πράξεις και παραπέμπει σε αντίστοιχες ποινές και άρα δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη για την τιμωρία που θα επιβληθεί στην ΑΕΚ.

Οι ποινές ξεκινούν από απλή επίπληξη, πρόστιμο, μερικό κλείσιμο έδρας, ολικό, κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τίτλου, αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κλπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα