Την ομαλότητα εγγυάται ο Καρυπίδης

Καθησυχαστικός για την ομαλή πορεία και παρουσία του Άρη στο νέο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Άρης είσαι» ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε την πεποίθηση του ό,τι η πορεία της ομάδας ομαλοποιείται και ό,τι οι φίλοι της δεν πρόκειται να βιώσουν δυσάρεστες καταστάσεις ανάλογες με αυτές του πρόσφατου παρελθόντος.

«Ο Καρυπίδης μπορεί και στη Super League και στο Europa
League» τόνισε στο κλείσιμο της συνέντευξης του, ζητώντας ωστόσο από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλαϊ των ποδοσφαιριστών, αποδεχόμενος πάντα την καλοπροαίρετη κριτική.

Για το επικείμενο ταξίδι στις Η.Π.Α. ξεκαθάρισε ό,τι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε. Σίγουρα θα είμαστε πιο δυνατοί αν έχουμε έναν ακόμη να βάζει χρήματα».

Όσο αφορά τους στόχους της νέας σεζόν, δήλωσε: «Δεν θέλω να τάξω, αλλά σίγουρα ο Άρης θα είναι πρωταγωνιστής. Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», ενώ κλείνοντας διευκρίνισε πως ο Πάκο Ερέρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Άρη της νέας περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα