Την επιστροφή της στην 2η σεζόν του "Haunting of Hill House" συζητά η Carla Gugino

Και πώς θα γίνει αυτό;

Μπορεί η μοίρα να τα έφερε έτσι και η Olivia Crain να μην μπορεί να επιστρέψει για τη 2η σεζόν του "Haunting of Hill House", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ηθοποιός που την ενσάρκωνε, Carla Gugino, δεν μπορεί να επιστρέψει υποδυόμενη έναν άλλον χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το The Wrap, η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δημιουργό της σειράς, Mike

Flanagan, για την επιστροφή της στην 2η σεζόν.

"Δεν μπορώ να πω τίποτα σίγουρο, πέρα του ότι ο Mike και εγώ αγαπάμε τη συνεργασία μας και όποια ευκαιρία μας φέρει το πρόγραμμά μας θα την επαναλάβουμε και θα με τιμήσει πολύ", είπε η Gugino κατά την διάρκεια συνέντευξής της για την νέα της σειρά "Jett". "Το συζητάμε αρκετά και θα δούμε αν θα το επιτρέψουν τα προγράμματά μας. Είμαι ενθουσιασμένη για την 2η σεζόν και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει ο Mike".

Το "The Haunting of Hill House" βασίζεται στο βιβλίο τρόμου της Shirley Jackson, το οποίο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τον τίτλο "Οι δαίμονες του Χιλ Χάουζ". Εκδόθηκε αρχικά το 1959 και έχει γίνει ήδη δύο φορές ταινία, μία το 1969 με την Julie Harris και μια το 1999 με τους Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα αδελφών που ως παιδιά μεγάλωσαν στο πλέον διάσημο στοιχειωμένο σπίτι της χώρας. Ως ενήλικες πλέον, η τραγωδία τούς εξαναγκάζει να γυρίσουν, και πρέπει να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος που δεν βρίσκονται όλα στο μυαλό τους.

Το cast απαρτίζουν οι Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel και Victoria Pedretti, όπως επίσης και οι Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw και Julian Hilliard.

O Μike Flanagan των "Hush", "Oculus" και "Gerald's Game" ανέλαβε τη δημιουργία, σκηνοθεσία αλλά και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς, με την Meredith Averill να εκτελεί καθήκοντα co-showrunner και εκτελεστικής παραγωγού. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μοιράζονται με τους Τrevor Macy, Justin Falvey και Darryl Frank. Την παραγωγή αναλαμβάνουν τα Amblin TV του Steven Spielberg και Paramount Television. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Να τονίσουμε εδώ πως μαζί με την ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο, μάθαμε πως το Netflix έκλεισε μια πολυετή τηλεοπτική συμφωνία για τα αποκλειστικά δικαιώματα μαζί με τον Flanagan και τον Macy. Η 2η σεζόν θα φέρει τον τίτλο "Τhe Haunting of Bly Manor" και θα είναι το δεύτερο κεφάλαιο στην αποκλειστική "The Haunting" ανθολογία της streaming υπηρεσίας. Θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Henry James, "The Turn of the Screw", το οποίο περιστρέφεται γύρω από μια νταντά, η οποία ενώ φροντίζει δύο παιδιά, διαπιστώνει ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Η νέα σεζόν θα φέρει νέους χαρακτήρες και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2020.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο

IGN GreeceΤο "The Haunting Of Hill House" πήρε την έγκριση του Stephen KingΠρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για το "Haunting of Hill House" του NetflixΤο "The Haunting of Hill House" γίνεται σειρά στο Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα