«Τιμή μου να είμαι αρχηγός»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δηλώνει υπερήφανος για το γεγονός ότι φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας μέσος στην εφημερίδα Sportime:

Για την αποθεραπεία του: «Είμαι καλύτερα. Μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες θα επανέλθω στο κανονικό πρόγραμμα κι εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά».

Για το αν νιώθει περισσότερο βάρος ως αρχηγός της ομάδας: «Είμαι υπερήφανος που μέσα σε 1,5 χρόνο είμαι αρχηγός στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή
μου. Όπως τιμή αποτελεί για κάθε παίκτη, που φοράει το περιβραχιόνιο. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι μικροί και χρειάζονται ενίσχυση και στήριξη για να πετύχουν».

Για αν ο Παναθηναϊκός θεωρείται αουτσάιντερ λόγω της κατάστασης που επικρατεί: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει και τι γράφει ο καθένας και πως μας βλέπουν. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ό,τι είναι να γίνει, θα το δούμε και θα πρότεινα να μιλήσουμε μετά».

Για το διοικητικό: «Σίγουρα όλοι διαβάζουμε για τις εξελίξεις. Ακούγονται διάφορα. Ο σύλλογος έχει καλύτερη αντιμετώπιση προς εμάς, σε σχέση με πέρυσι. Είναι θετικό βήμα αυτό και με τον καιρό τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα».

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες. Δεν κλείνουμε πόρτες. Ποτέ δεν βάζει κανένας ποδοσφαιριστής τέρμα στα όνειρά του. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό κι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα