Τιλίκα: “Προέρχομαι από τις φαβέλες, το ποδόσφαιρο ήταν διέξοδος” (pic, vid)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λέο Τιλίκα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι εξακολουθεί να βοηθάει οικονομικά τον πατέρα του και την αδερφή του, οι οποίοι του λείπουν καθημερινά.

«Η οικογένειά μου είναι φτωχή, προερχόμαστε από τις φαβέλες. Η ζωή στη φαβέλα είναι αρκετά δύσκολη, υπάρχουν κάποιες ζώνες που αν τις περάσεις μπλέκεις σε μπελάδες και κινδύνους, ξέρουμε για το trafficking αλλά και άλλα πράγματα που γίνονται εκεί.

Προσπαθώ να βοηθάω ακόμα την οικογένειά μου οικονομικά, γιατί ο πατέρας μου και η αδερφή

μου έχουν ανάγκη. Είναι κάτι που δεν μου το ζητάνε, αλλά θέλω να το κάνω. Βοηθάει στο να γίνονται πιο δυνατοί οι δεσμοί της οικογένειας. Μου λείπουν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε:

«Για εμένα το ποδόσφαιρο ήταν μία διέξοδος, από την πρώτη στιγμή που έβλεπα πιο σοβαρά το ποδόσφαιρο είχε στόχο να τα πάω καλύτερα για να βοηθήσω την οικογένειά μου, όχι ότι τα πράγματα ήταν τραγικά αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πάντα θες το καλύτερο για την οικογένειά σου.
Τα πρώτα λεφτά που κέρδισα, τα θυμάμαι ακόμα, τα έβαλα στην τσέπη μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και έβαλα το χέρι μου για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα χάσω. Πήγα σπίτι μου, τα έδωσα στην μητέρα μου και της είπα πάρτα για να κάνεις ένα γερό τσιμπούσι για όλους τους γείτονες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc)

Keywords
Τυχαία Θέματα