Τίλι: " Πέρασα μια δύσκολη χρονιά..."

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και τη μετακίνηση του στην Γκραν Κανάρια μίλησε ο Κιμ Τίλι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από την ισπανική ομάδα.

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στην Ισπανία και να αγωνιστώ στην EuroLeague. Πέρασα μία δύσκολη χρονιά, είμαι διψασμένος να αγωνιστώ ξανά και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Έχω εμπειρία από την Liga Endesa και την EuroLeague
και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με όσα έχω μάθει", είπε αρχικά ο 30χρονος πρώην παίκτης του Ολυμποιακού και πρόσθεσε:

"Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Είναι σημαντικό στην EuroLeague να παίζεις σκληρά στην άμυνα. Έχω βελτιωθεί στα σουτ τριών πόντων. Είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Ήθελα να έρθω στην ομάδα, γιατί η Liga Endesa είναι η καλύτερη λίγκα. Επίσης, η Γκραν Κανάρια παίζει στην EuroLeague. Ήταν προσωπικός μου στόχος να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και στην Ισπανία.

Πριν από 2,5 μήνες έκανα την επέμβαση. Ακολουθώ πρόγραμμα αποθεραπείας για να είμαι στο 100% από την αρχή της σεζόν. Όλο το καλοκαίρι δουλεύω σκληρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο".
Keywords
Τυχαία Θέματα