Τιάγκο Ντάντας: «Να εξελιχθώ στην Άλκμααρ» (vid)

Ο ολλανδικός σύλλογος έχει επίσης εξασφαλίσει μια επιλογή αγοράς του νεαρού παίκτη, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Ντάντας: «Θετικό στυλ παιχνιδιού»
Ο Ντάντας μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις για την Άλκμααρ: «Αισθάνομαι σαν προνόμιο που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω εδώ. Η Άλκμααρ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος για την ανάπτυξη νεαρών παικτών».

Ενδιαφέρον είναι ότι κατά

την προετοιμασία για την περσινή σεζόν, Άλκμααρ και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντιμέτωπες και με τον Ντάντας στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες έληξαν ισόπαλες 2-2.
Ο 22χρονος μέσος, αναφέρθηκε στο φιλικό της ολλανδικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι εκείνο το ματς. Η ΑΖ ήταν δυνατή και το θετικό στυλ παιχνιδιού μου έκανε πραγματικά εντύπωση. Αυτό επηρέασε την απόφασή μου να έρθω στην ΑΖ. Στην ομάδα αρέσει να έχει την μπάλα, να κυριαρχεί και να παίρνει την πρωτοβουλία».

Τέλος, ο Πορτογάλος σχολίασε την επιτυχημένη σεζόν του στην Ελλάδα: «Ήταν η καλύτερη μου σεζόν μέχρι στιγμής. Έλαβα μεγάλη εμπιστοσύνη από τον προπονητή, έπαιξα πολλά ματς και πέτυχα μερικά γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή την ανοδική πορεία και την επόμενη σεζόν».

A message from our new signing #AZ | @TiagoDantas86 pic.twitter.com/dSJEbq2TcG

— AZ (@AZAlkmaar) July 22, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα