Τη φιλία τους αποκαλύπτουν οι Kit Harington και Toothless του "How to Train Your Dragon 3"

Αυτή η φιλία είναι εξαιρετική!

Είναι πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνεις τις σχέσεις που έχουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους, ιδίως όσον αφορά τις φιλίες που είτε σχηματίζονται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είτε αναπτύσσονται εκεί που δεν το περίμενες.

Μία από αυτές τις φιλίες μάς παρουσιάζει το promo βιντεάκι του "How to Train Your Dragon 3: The Hidden World". Ποιος θα το περίμενε ότι ο Toothless ήταν μέρος των οντισιόν του "Άτιτλου Τηλεοπτικού Δράματος Φαντασίας" και ότι βοήθησε τον Kit Harington.

Και κάτι πιο παράξενο, ότι οι δύο τους παραμένουν ακόμα φίλοι.

Στο βιντεάκι θα δείτε την πρώτη επαφή των Kit Harington και Toothless, αλλά και θα ακούσετε αρκετές αναφορές στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones". Δείτε το παρακάτω:

Η τρίτη προσθήκη στη σειρά ταινιών, με τίτλο "How to Train Your Dragon: The Hidden World", έχει τον Hiccup και τον Toothless να αντιμετωπίζουν τα πεπρωμένα τους, καθώς ο Hiccup ανεβαίνει στην εξουσία του νησιού Berk μαζί με την Astrid, και τον Toothless ως τον αρχηγό των δράκων. Ωστόσο, τα πλάνα τους ανατρέπονται όταν συναντούν μια θηλυκή Night Fury δράκο.

Σκηνοθέτης είναι ο Dean DeBlois και στην παραγωγή ανήκουν οι Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) και Bonnie Arnold (How to Train Your Dragon: Τhe series, Toy Story).

Στην ταινία θα ακούσουμε τις φωνές των Jay Baruchel (Hiccup), America Ferrera (Astrid ), Cate Blanchett (Valka), Kit Harington (Eret), Craig Ferguson και F. Murray Abraham (Grimmel).

Το "How to Train Your Dragon: The Hidden World" θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου 2019 στις ΗΠΑ. Δείτε την επίσημη αφίσα εδώ και απολαύστε ξανά το δεύτερο trailer.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες στολισμένες αίθουσες θα κρυφτείτε από το κρύο.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN Greece Δεύτερο trailer για το νέο "How to Train Your Dragon: The Hidden World" How to Train Your Dragon 3/Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3 Trailer (Μεταγλωττισμένο) O F. Murray Abraham μπαίνει στο How To Train Your Dragon 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα